Showbiz

Care este secretul Ancăi Ţurcaşiu de arată tot ca o puştoaică

Dieta ei minune se bazează pe un elixir… iute

anca-turcasiu

Senzuala solistă Anca Ţurcaşiu (43 de ani) şi-a atras invidia cu talia ei de viespe. Dar pentru această performanţă greu de egal pentru o femeie de vârsta ei, artista are şi o reţetă proprie, care poate fi însă preluată cu greu de alte colege de breaslă, nu de alta, dar dieta cam pişcă la limbă.

Prezentă zilele trecute la un eveniment dedicat oamenilor de afaceri din Bacău, artista ne-a declarat că se menţine în formă cu… ardei iuţi, dar nu de orice fel, ci cu cei proveniţi din Kuala Lumpur, Malaezia. Un timp a preferat ardeii româneşti, dar, dat fiind că are nevoie să ştie în ce condiţii sunt crescuţi, şi-a făcut o mică plantaţie acasă, unde a pus seminţe aduse din Asia: “Am tot fost întrebată cum mă menţin în formă. Nu-mi place să vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mănânc ardei iuţi. Mulţi. Cred că de asta îmi menţin talia! Câţi mănânc? 7-8 pe zi, poate şi mai mulţi!“, a spus Anca Ţurcaşiu, zâmbind. Zilele trecute, vedeta le-a cântat oamenilor de afaceri din Bacău, prezenţi la Topul Firmelor.

Anca-Turcasiu-by-Mircea

Cântăreaţa le-a sucit minţile milionarilor în momentul în care a urcat pe scenă într-o rochie roşie… ca ardeiul şi mulată pe trupu-i de sirenă. Prima apariţie sexy a vedetei a fost imediat după Revoluţie, când a dansat Lambada şi şi-a unduit trupul în filmul “A doua cădere a Constantinopolului“. Şi e deja de notorietate că, în fiecare an, ea face furori pe plaja din Mamaia, în costum de baie.

 

 

blank