Life, Stiri

Care este dorinţa lui secretă, în funcţie de zodie

Scorpionul vrea să cunoască alte locuri, iar vărsătorul visează la noi poziţii sexuale

horoscopsagetator_60082400

 Nativul din Taur vrea, ca măcar o dată în viaţă, să aibă parte de o experienţă sexuală lipsită de prejudecăţi. Află ce îşi doreşte partenerul tău, în funcţie de zodia lui!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dorinţa ascunsă a bărbatului din această zodie este să aibă grijă de o persoană toată viaţa lui. Vrea să ajute o persoană aflată în dificultate şi să o îndrume pentru a răzbi în viaţă. Fire ambiţioasă, acesta nu se va lăsa până nu va găsi mulţumirea sufletească.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion îşi doreşte ca în această viaţă să cunoască cât mai multe locuri, lucruri şi persoane. Acesta va face orice pentru a trăi în alte civilizaţii şi de a deveni un alt om o dată la ceva timp.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din această zodie visează la o vacanţă lungă într-un loc pustiu, alături de persoana iubită. Nu contează ce ar putea să piardă după o absenţă îndelungată de la viaţa lui obişnuită, şi va insista ca măcar o dată să poată pleca timp de o lună departe de agitaţie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător face parte din tiparul bărbatului obişnuit, adică cel doar cu gândul la sex. Ar vrea, ca din când în când, să încerce ceva nou, fie că este vorba de o poziţie sau de o persoană.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din zodia Peşti şi-ar dori nespus să fie vedetă, să joace într-unul din filmele lui preferate sau să ajungă să ia masa cu idolul lui. Este o dorinţă mare, dar nu imposibilă pentru ambiţia acestui bărbat.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din această zodie spune de obicei ce îşi doreşte, cu excepţia unui singur lucru. Se poate spune că îi este ruşine să facă cunoscut faptul că şi-ar dori să fie dominat şi comandat. Deşi asta simte, acesta se fereşte de teamă ca prietenii lui să nu îl ia în râs.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur vrea, ca măcar o dată în viaţă, să aibă parte de o experienţă sexuală lipsită de prejudecăţi. Îi plac femeile de casă şi cu una de acest gen îşi doreşte să trăiască toată viaţa, dar căreia nu îşi poate permite să îi ceară prea multe în pat. De aceea, dorinţa lui secretă este să aibă o aventură fără inhibiţii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni ascunde un secret pe care nu este dispus să îl dezvăluie niciodată. El îşi alege partenerele cu mult tact, şi deşi vrea să pară un adevărat crai, el este mai mult atras de inteligenţa partenerei lui, decât de aspectul fizic.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din această zodie îşi doreşte pe ascuns să fie stârnit şi apoi abandonat. Acest lucru este valabil în toate cazurile, nu doar sexual. Vrea să aibă ocazia să demonstreze cât de puternic este, şi doar aşa consideră că va reuşi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din zodia Leu adoră să fie admirat, analizat şi privit din toate unghiurile sau în cele mai indecente situaţii. Poate părea bizar, dar acest bărbat are dorinţa de a se lăsa urmărit atunci când face amor cu partenera lui şi şi-ar dori enorm ca şi ea să accepte.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este într-o continuă căutare a perfecţiunii, acesta este marele lui secret. Deşi toţi vrem acelaşi lucru, bărbatul din această zodie duce această ambiţie la extrem şi devine obsedat. Nu este prea mândru cu asta, de aceea face totul pe ascuns.