Featured, International

Cardi B, la poliţie după ce a fost implicată într-o altercaţie într-un club

Cântăreaţa de rap Cardi B a fost inculpată luni pentru agresiune şi punerea în pericol a unei alte persoane, după o bătaie care a avut loc la sfârşitul lunii august într-un club de strip-tease, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

 

Grupul din care făcea parte artista, care s-a aflat pe 29 august la Angels Strip Club din cartierul Queens, a început să arunce cu piese de mobilier în alte persoane din local, rănind-o la picioare pe o angajată a localului, a declarat purtătorul de cuvânt citat.

Cardi B s-a prezentat luni dimineaţa la o secţie de poliţie din Queens, după ce poliţia a indicat că doreşte să o aresteze, apoi a fost pusă oficial sub acuzare, a precizat aceeaşi sursă.

Însoţită, la sosire, de gărzi de corp care au ferit-o de ochii curioşilor, vedeta a ieşit ulterior liberă, cu faţa descoperită şi zâmbitoare, fără a face însă vreo declaraţie.
                
Artista în vârstă de 25 de ani a primit o citaţie pentru a apărea în faţa unui instanţe penale pe 29 octombrie. Contactat de AFP, avocatul său nu a răspuns la solicitarea de a face comentarii.

 

Acuzaţia de agresiune de gradul al treilea – o formă de agresiune cea mai puţin gravă – este pedepsită în New York cu un an de închisoare şi o amendă de 1.000 de dolari, în timp cea de a-i pune în pericol pe alţii poate fi pedepsită cu până la un an de închisoare.

Potrivit site-ului specializat în ştiri mondene TMZ, Cardi B, pe numele real Belcalis Marlenis Almanzar, ar fi solicitat persoanele din grup să lovească două dintre chelneriţele clubului, suspectând că una dintre acestea ar fi făcut sex cu partenerul său, rapperul Offset, care cânta în seara respectivă în bar alături de trupa Migos.

În luna septembrie, Cardi B a ţinut prima pagină a ziarelor după ce a avut o altercaţie cu Nicki Minaj, la Săptămâna Modei de la New York.

blank