Actualitate, Stiri

CAMPION ROMÂN LA BOX, UCIS. Ministerul de Externe: Poliţia spaniolă a făcut mai multe arestări.

Fostul boxer Robert Dănceanu a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii dintr-un bar, a precizat MAE, la solicitarea MEDIAFAX, subliniind că poliţia locală a efectuat mai multe arestări în acest caz.

gloves_83300500

“Ambasada României la Madrid s-a autosesizat cu privire la incidentul din Tenerife în care a fost implicat sportivul român şi a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanţele producerii incidentului. Conform informaţiilor transmise de către autorităţile spaniole, cetăţeanul român a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii care a avut loc într-un bar din aceeaşi zonă”, se arată în răspunsul MAE.

Ministerul de Externe precizează că poliţia locală a efectuat mai multe arestări, în incident fiind implicate mai multe persoane.

“Până în prezent, familia cetăţeanului român nu a contactat Ambasada României la Madrid pentru a solicita asistenţă consulară”, informează MAE.