Life, Stiri

Calităţile uimitoare ale uleiului de cocos!

Te scapă de mătreaţă şi îţi albeşte dinţii

ulei-de-cocos-1RAC

După ce afli calităţile fabulosului ulei de cocos, ar trebui să-l cumperi imediat!

Demachiant – Uleiul de cocos poate îndepărta foarte uşor chiar şi produsele de machiaj rezistente la apă. Pe lângă faptul că poate curăţa în mod eficient, hidratează pielea în acelaşi timp.

Împrospătează respiraţia – Pentru că are proprietăţi antibacteriene şi antifungice, poţi folosi uleiul de cocos pe post de apă de gură. Poate părea dezgustător la început, însă după prima folosire nu vei mai avea probleme. Ia o lingură de ulei de cocos şi plimb-o prin gură ca şi cum ai face asta cu apa de gură, timp de 20 de minute.

Te scapă de păduchi – Un remediu natural ca să scapi de păduchi este să foloseşti oţet de mere. După ce ţi-ai clătit părul cu oţet, aplică ulei de cocos pe toată lungimea şi foarte bine la rădăcini şi lasă-l să stea între 12 şi 24 de ore. După ce a trecut timpul, piaptănă-te cu capul în jos cu un pieptăn cu perii deşi şi apoi spală-te pe cap ca de obicei.

Îndepărtează mătreaţa – De cele mai multe ori apare mătreaţa atunci când scalpul tău este foarte uscat. Pentru că uleiul de cocos este intens hidratant, te poate scăpa de această problemă rapid. Aplică produsul direct pe rădăcini şi masează delicat, însă timp de 10 minute ca să fii sigură că a intrat în piele. Lasă-l pe cap două ore, apoi spală-te cu un şampon delicat.

Albeşte dinţii – O metodă eficientă de albire a dinţilor este să te speli cu ulei de cocos, amestecat cu puţin bicarbonat de sodiu. Fă din cele două o pastă cu care îţi poţi curăţa dinţii.