Testul care îţi va dezvălui cât de bună eşti la pat

test pat (5)

Sexul este de departe unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relatii, asa ca nici nu este mirare ca orice femeie vrea sa afle cat mai multe detalii despre acest subiect incintant.

Cu siguranta ai vrea sa stii ca orice om are temperamentul sau sexual, denumit de sexologi “constitutie sexuala”. Asa ca, daca vrei sa afli cat de “sexuala” esti tu sau partenerul tau, ai face bine sa faci “testul”. Da, ai citit bine, “constitutia sexuala” poate fi calculata matematic si arata, in functie de cifra obtinuta, cat esti de bun/a la pat.

De multe ori, femeile confunda comportamentul sexual cu cel social si au senzatia ca totul va fi perfect si in dormitor, daca tipul arata bine si are simtul umorului.

Sexologii au stabilit ca exista trei tipuri de constitutii sexual in randul barbatilor si al femeilor: constitutie sexuala slaba, medie si puternica.

Daca vrei sa afli ce fel de iubit ai, poti calcula chiar tu constitutia sexuala a partenerului, dar si a ta personala. Calculul este pur matematic, dar dovedit stiintific ca fiind real.

Cum calculezi constitutia sexuala:

In primul rand, trebuie sa masori lungimea de la osul soldului pana la laba piciorului. Dupa aceea trebuie sa imparti inaltimea persoanei la aceasta lungime, iar in cele din urma vei obtine “indicele trochantin” care consta in trei cifre.

Este bine de stiut ca un barbat cu o constitutie sexuala puternica are un indicele cuprins intre 1.99 si 2.00, unul cu constituie sexuala medie are indicele cuprins intre 1.92 si 1.98, in timp ce un barbat cu constitutie sexuala slaba are indicele intre 1.85 si 1.91.

In cazul femeilor, lucrurile stau cu totul altfel: o femeie cu constituie sexuala puternica are indicele trochantin cuprins intre 2.01 si 2.05, una cu temperament sexual mediu are intre 1.97 si 2.00, iar o femeie slaba din punct de vedere sexual are indicele cuprins intre 1.88 si 1.96.

Sexologii au descoperit ca persoanele care au constitutie sexuala puternica au de obicei picioarele mai scurte.

Asa ca, daca vrei sa afli ce fel de iubit ai, tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti convingi iubitul sa treceti la actiune.