Showbiz, Stiri

Calin Goia din olimpic la mate, cantaret

Calin Goia povestete cum a ajuns sa cante 

Calin GoiaCalin Goia, solistul trupei Voltaj, a povestit despre educatia pe care a primit-o de la parinti si despre faptul ca asa s-a tinut si de scoala. Calin a fost premiant cu rezultate excelente la matematica.

Acesta a participat si la olimpiade, chiar daca nu se califica pentru urmatoarele etape, el participa. Asa a reusit sa isi dezamageasca profesoara de matematica cand aceasta a vazut cum Calin se indreapta spre muzica.

 

„Am parinti de care sunt foarte mandru. Au stiut sa-mi dea educatie. Mi-au zis s ma tin de scoala. In generala, am luat numai premiul I, in afara de clasa a V-a, cand, la diferenta de un 9, n-am luat premiul intai. Am fost foarte dezamagit, chiar am suferit. Am invatat bine. Excelam la matematica! Am fost la olimpiada, am luat si premii… N-am avut rezultate nationale, dar am participat. Profa mea de mate s-a suparat foarte rau pe mine cand a vazut ca merg spre muzica. Foarte dezamagita, i-a zis mamei: „N-am crezut ca va renunta la matematica pentru muzica!”, a povestit Calin Goia..

 

blank