Continut Sponsorizat

Bine ați venit la noi… dar, holul arată neprimitor? Ce zic specialiştii Drimus.ro despre mobilier de hol de calitate

Holul este primul spaţiu pe care îl vedeţi atunci când intraţi într-o locuinţă, acesta ajutându-vă să vă faceţi o impresie generală despre personalitatea, dar şi stilul casei. De multe ori ignorată, intrarea trebuie să fie nu doar funcţională, ci şi atrăgătoare din punct de vedere estetic. Indiferent că aveţi un hol mic sau unul de o dimensiune mai mare, amenajarea lui cu mobilier atractiv şi practic vă va ajuta să realizaţi un decor primitor şi ordonat.

Din fericire, organizarea holului se poate face acum mult mai uşor, deoarece pe Drimus.ro aveţi la dispoziţie o gamă variată de piese de mobilier special concepute pentru a înfrumuseţa, dar şi de a creşte într-un mod îngrijit funcţionalitatea spaţiului, fără a-l aglomera într-un mod supărător.

Ce piese de mobilier trebuie să se regăsească într-un hol primitor?

1.     Cuier

Cuierul este probabil una dintre cele mai recunoscute şi esenţiale piese de mobiler dintr-un hol. Având în vedere importanţa sa, va fi esenţial să alegeţi un model care să se integreze cu uşurinţă în decor şi să se potrivească cât mai bine cu stilul design-ului deja existent. Indiferent că este ales un model tip pom sau pentru perete, din lemn sau metal, un cuier va înfrumuseţa cu siguranţă intrarea şi îi va spori semnificativ atractivitatea şi practicabilitatea.

2.     Suport pantofi tip taburet

O banchetă elegantă vă va ajuta considerabil atunci când doriţi să vă încălţaţi, dar şi să vă depozitaţi pantofii într-un mod ordonat. Datorită design-ului său modern şi minimalist, un suport de acest fel va avea o influenţă pozitivă asupra holului, având astfel şansa de a vă bucura de o intrare organizată şi atrăgătoare.

3.     Dulap pantofar

Gama de mobilier de hol de calitate de la Drimus.ro este foarte variată, iar una dintre cele mai căutate piese este pantofarul tip dulap. Pe lângă faptul că acesta vă va oferi oportunitatea de a vă depozita încălţămintea atunci când nu o utilizaţi, veţi avea şansa de a adăuga elemente de decor precum o vază de flori, obiecte decorative, fotografii şi multe altele, reuşind în acest fel să adăugaţi personalitate şi căldură spaţiului.

Citește și  Lincos te ajuta cu revizia de primavara

4.     Comodă

Holurile sunt de cele mai multe ori spaţii restrânse, de aceea va fi important să organizaţi locul într-un mod cât mai eficient şi ergonomic. O comodă poate fi o piesă perfectă de depozitare în acest loc, fiind excelentă pentru a vă depozita cheile, geanta sau alte elemente similare.

De asemenea, acestea pot fi accesorizate cu diverse obiecte de decor, fiind cea mai bună soluţie pentru a spori atractivitatea holului şi a oferi spaţiului o notă de individualitate.

5.     Oglinda

Niciun hol nu este complet fără o oglindă. În ziua de azi, modelele minimaliste sunt foarte apreciate datorită faptului că pot fi încadrate cu uşurinţă în spaţiile mici, iar datorită faptului că acestea pot crea iluzia unui spaţiu mai mare, o oglindă aleasă în mod corespunzător va adăuga dimensiune şi adâncime zonei de tranzit, fiind perfectă pentru a arunca o ultimă privire asupra ţinutei înainte de plecare.

 

Set de mobilier – tot ceea ce aveţi nevoie pentru un hol eficient şi primitor

Unul dintre cele mai uşoare, economice, dar şi eficiente moduri prin care puteţi să vă amenajaţi holul într-un mod atât atractiv, cât şi practic este prin achiziţionarea unui set de mobilier. Acesta conţine tot ceea ce aveţi nevoie pentru acest spaţiu, de la oglindă şi cuier pentru perete, până la pantofar tip taburet.

Această opţiune este excelentă pentru orice tip de hol, dar mai ales pentru cele de dimensiuni mici. La Drimus.ro aveţi multe alternative din care puteţi alege, având opţiuni ce se diferenţiază prin culoare, design şi materiale, existând modele care se potrivesc atât în locuinţele cu aspect clasic, cât şi în cele mai moderne.

 

Holurile fac parte dintr-o categorie specială de camere, fiind esenţiale pentru viaţa de zi cu zi, însă de multe ori ignorate. Amenajarea cu stil şi eficientă sporită a acestui spaţiu poate fi acum realizată mult mai uşor cu ajutorul mobilierului de la Drimus, aici existând o ofertă foarte diversificată din care puteţi alege.

Citește și  Greseli in alegerea si purtarea castilor de bicicleta

Design-ul, cât şi funcţionalitatea holului contează foarte mult, de aceea selectaţi piesele de mobilier potrivite pentru a obţine un spaţiu primitor, dar şi o ambianţă caldă.

 

 

blank