pariuri-sportive

Intrebare vehiculata tot mai mult, raspuns cautat de tot mai multi pariori, de cand febra pariurilor sportive a acaparat si Romania. Atractia crescanda pentru acest domeniu este dovedita de numarul mare de agentii si case de pariuri, parca tot timpul pline de clienti, in orice moment al zilei. Trendul in crestere al acestui domeniu a facut ca multi jucatori sa treaca de la clasicul pronosport sau 6/49 la pariuri sportive pe echipele preferate, la jocuri de loto si extrageri chiar in aceste agentii.

Acum, spre deosebire de trecut, nu se mai pariaza doar simplu, 1, X sau 2. Se poate paria si combinat, pe numar total de goluri, pe rezultat la prima repriza, pe handicap, cartonase galbene, numar de cornere si multe altele. Posibilitatile fiind atat de multe, creste si probabilitatea de castig. Din acest motiv orice jucator isi doreste sa prinda biletul zilei, sa faca senzatie printre castigatorii la pariuri sportive.

A castiga la pariuri nu este insa la fel de usor pe cat se pare. Jucatorii impatimiti stau uneori chiar ore intregi pana sa conceapa un bilet. Studiaza atent oferta zilei, aleg meciurile pe care vor sa le joace, analizeaza mai apoi evolutiile echipelor, verifica cotele oferite la diverse modalitati de pariere si abia apoi iau decizia finala de a combina evenimentele intre ele pentru a crea acel bilet potential castigator. Pentru cei neinitiati in domeniu poate sa para insa prea dificil. Acestia merg de obicei pe o varianta mai la indemana: cautarea de ponturi si sfaturi pentru pariuri online.

Aceasta nu inseamna ca site-urile ce ofera astfel de ponturi pentru pariuri sportive nu sunt cautate si de pariori inveterati, reprezinta uneori un real ajutor cand nu exista timp suficient pentru a gandi profund biletul zilei.

Un astfel de site ce ofera ponturi pentru pariuri este si ponturile.ro. Sistemul aici este unul foarte bine gandit, totul este conceput pentru a fi numai in favoarea jucatorului. In acest fel atat cei neinitiati in tainele pariurilor cat si cei mai experimentati in domeniu pot sa beneficieze de ponturile oferite. Biletul zilei este oferit zilnic, ponturile au un pret modic, comparativ cu suma ce s-ar castiga daca s-ar investi intr-un bilet de pariuri.

Ce face ca sistemul de pe Ponturile sa difere de alte site-uri de ponturi? Garantia returnarii banilor in caz de ponturi necastigatoare. Pentru un parior e simplu: cumpara pontul, merge si pune un bilet la o agentie de pariuri in baza acelui pont, iar in caz de castig nu regreta suma investita in achizitia pontului. Ce se intampla daca pontul este necastigator? Nimic mai simplu: banii dati pe pont sunt returnati in contul de utilizator de pe site (in prealabil, la creare, acesta este alimentat cu o suma de minim 50 de lei). In acest fel, cu un sistem unic si bine gandit, ponturile.ro vine in ajutorul doritorilor de castiguri usoare, oferind o varianta la indemana oricui.