Showbiz, Stiri

Bianca Slav mai vrea odată!

Vedeta nu s-a săturat de rochia de mireasa!

Bianca biserica

 Bianca şi Victor Slav s-au căsătorit religios duminică şi au fost în centrul atenţiei la evenimentul anului. Dar roşcata nu s-a săturat să fie mireasă şi va face un gest fără precedent.

mirii

Bianca va îmbracă din nou rochia de mireasă, la VIP & Fashion Night, mâine, 3 octombrie, după miezul nopții, în Princess Club din Bucureşti. Roşcata va urca pe podium împreună cu domnișoarele de onoare, într-o seară în care va recrea atmosfera de la nuntă. Mai mult, vedeta va fi invitată să spună din nou “Da!”, în glumă, desigur, și va avea de ales între invitații speciali Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Bianca

Inedita prezentare de modă a cărei vedetă va fi Bianca face parte dintr-un adevărat maraton al distracţiei. Princess Club din București, își redeschide porțile astăzi, 2 octombrie, când organizatorii dau startul unui nou sezon de distracție, cu un concert B.U.G. Mafia. Maratonul distracției continuă și în zilele următoare. Vineri, 4 octombrie, Ami vine să facă show cu un concert care va încinge atmosfera, în timp ce sâmbătă, 5 octombrie, clienții clubului vor avea parte de o reprezentaţie marca Lora. (I.G.)