Bianca nu a mai dormit de trei zile şi e gata să cedeze!

61378778

Astăzi este una dintre cele mai importante zile din viaţa Biancăi Drăguşanu (31 de ani), căci îi va jura credinţă lui Victor Slav (33 de ani) în faţa lui Dumnezeu. Pe lângă cei 200 de invitaţi, iată că mai multe persoane, total necunoscute, şi-au manifestat dorinţa de a veni la cheful de diseară. Tocmai de aceea, pentru a nu avea surprize cu musafirii nepoftiţi, care se încăpăţânează să mănânce din tortul miresei, au angajat 200 de bodyguarzi, plini de muşchi.

Însă cum a ajuns cuplul să se teamă de intruşi?! Bianca s-a trezit în urmă cu o săptămână că mai mulţi prieteni şi rude, în jur de 60, au declinat invitaţia la petrecerea de la complexul Ambasad’Or din Otopeni, pe motiv că preţul meniului, aproximat la 100 de euro, îi depăşeşte din punct de vedere financiar. De dragul miresei sau pur şi simplu din curiozitate, mai multe persoane, din rândul fanilor, i-au trimis vorbă că şi-ar dori să vină la chef, pentru a ocupa locurile rămase vacante. Cum era de aşteptat, Bianca şi Victor preferă doar prezenţa cunoscuţilor.

bianca2

Rudele miresei din Deva şi din Petroşani au sosit în Bucureşti încă de ieri dimineaţă şi au fost cazate, pe banii ei, la Hotel Alexander, din cartierul Pipera, unde au fost rezervate două etaje. Ea a beneficiat, ce-i drept, din partea conducerii, de o reducere de 50%, aşa că a putut face niscaiva economii.

Bianca Drăguşanu a avut, toată săptămâna de dinaintea nunţii, mari emoţii, astfel că de-abia dacă a putut gusta câte ceva. Iar de dormit nici nu se pune problema, căci n-a mai pus geană pe geană de trei zile, timp în care a încercat mai toate metodele, unele chiar băbeşti, ba cu lapte cald, ba cu ceaiuri calmante. Toată lumea din jurul ei e disperată ca mireasa să nu cedeze.

RTEmagicC_Untitled-8_794ab4.jpg

Salonul în care va avea loc petrecerea va fi decorată în mov. Prin urmare, mirii s-au gândit să asorteze feţele de masă şi husele scaunelor cu tortul, care va avea aceeaşi culoare. Când Bianca a stabilit că numărul mesenilor va fi fix de 200, bucătarii au ajuns la concluzia că ea are nevoie de un tort cu cinci etaje. Vineri, însoţită de câteva prietene, ea a dat fuguţa la Cofetăria Armand din Bucureşti, vestită pentru cele mai fine dulciuri, pentru a comanda imensul tort al miresei, care va fi ţinut ţinut la rece într-un frigider enorm, până la miezul nopţii. (I.G.)