Bianca Drăgușanu
Life

Bianca Drăgușanu: Daca urmam Medicina eram cea mai buna

Bianca Drăgușanu a fost invitata lui Măruță unde a vorbit despre începuturile modeste într-o familie fără mijloace financiare și sosirea la București unde și-a dat seama că vrea o carieră de model.

Bianca Drăgușanu a acceptat să povestească emisiunea lui Măruță despre parcursul în televizune, dar și despre controversele care au înconjurat-o de-a lungul vremii în ceea e privește operațiile estetice.

De asemenea, blondina a lămurit și cum a ajuns să-l cunoască pe Cătălin Botezatu, în cadrul unui casting pentru modele care a avut loc la București.

„De ce crezi că m-am operat prea mult, dacă toate vor să fie ca mine? Doar persoanele frustrate spun asta. Trăim in 2021, ar fi culmea să mă dau cu cremă de gălbenele pe față și să nu am riduri. Eu consider că am reușit în viață că mereu mi-am regăsit putere să renasc din cenușă. Eu am carte de muncă de la 18 ani, nu am depins niciodată material de o persoană.

La nivelul la care câștig eu, normal că și anturajul meu e ca mine. Dacă vă interesează, am luat bacul cu 9, 50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat. Am fost la un casting pentru modelel unde se afla și Cătălin Botezatu și în clipa aceea mi-am dat seama că asta vreau să fac.” a mărturisit blondina.

Bianca a lămurit și zvonurile în ceea ce privește domeniul finaciar din care își câștigă banii. Vedeta a spus că o parte din veniturile ei vin din afacerile pe care le are cu rochiile de mireasă, din afacerile pe care le are cu produse sportive și cu blănuri și din contractele pe care le are.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place.”, a mai adăugat Bianca.