Life

Bărbaţii făcuţi praf de o fostă prostituată

Tanja Rahm, o fostă prostituată din Danemarca în vârstă de 35 de ani a adresat foştilor ei clienţi o scrisoare deschisă extrem de dură. Scrisoarea a fost inclusă şi într-o carte prin intermediul căreia şi-au spus poveştile dramatice de viaţă femei din toată lumea, care au lucrat în industria sexului.

Tanja Rahm a lucrat ca prostituată vreme de trei ani, începând cu vârsta de 20 de ani.
„Dacă ai crezut vreun moment că m-am simţit atrasă de tine, te înşeli amarnic. Niciodată, dar absolut niciodată, nu am muncit cu plăcere”.

„Dacă ai crezut că îmi faci o favoare prin faptul că mă plăteşti pentru încă 30 de minute sau pentru o oră, greşeşti. Eu mi-aş fi dorit, mai de grabă, să intri şi să ieşi imediat. Dacă te-ai gândit la tine ca la un salvator, întrebându-te ce face o fată drăguţă ca mine într-un asemenea loc, ţi-ai pierdut aura când mi-ai spus să mă întind pe spate, în faţa ta, şi ai început să mă atingi, încercând să îmi simţi cât mai bine trupul cu mâinile”, a scris Tanja.

„Dacă ai crezut că ai plătit pentru loialitate şi discuţii, gândeşte-te din nou. Nu mă interesează scuzele tale. Nu mă interesează că soţia ta are dureri pelviene şi că pur şi simplu nu ai putut să rezişti fără sex. Sau dacă ai altă scuză patetică pentru faptul că ai venit şi m-ai plătit pentru sex. Dacă ai crezut că te-am înţeles, ai trăit în minciună. Nu simt decât dezgust faţă de tine, pentru că ai distrus ceva în mine, ai plantat seminţele îndoielii, făcându-mă să mă întreb dacă toţi bărbaţii sunt la fel de cinici şi necredincioşi ca tine. Când mi-ai lăudat înfăţişarea, trupul, abilităţile, puteai la fel de bine să vomiţi direct pe mine. Nu ai văzut niciodată persoana din spatele măştii. Ai văzut-o doar pe cea care, în iluzia ta, era o femeie sexy cu un chef nebun de sex. Ai făcut orice să păstrezi iluzia, care te-a împiedicat să te întrebi ce m-a determinat să ajung să fac ceea ce făceam la doar 20 de ani. Nu ţi-a păsat deloc, pentru că aveai un singur scop: să-ţi araţi puterea prin faptul că ai plătit să-mi foloseşti trupul după bunul plac” mai spune Tanja.

„Prostituate există doar pentru că bărbaţii ca tine stau în calea relaţiilor sănătoase şi respectuoase. Prostituate există doar pentru că bărbaţii ca tine simt că au dreptul să îşi satisfacă pornirile sexuale folosindu-se de orificiile de pe corpul altor persoane şi pentru că tu şi semenii tăi consideraţi că dorinţele voastre sexuale trebuie îndeplinite cu orice preţ. Prostituate există doar pentru că sunteţi misogini şi pentru că sunteţi mai preocupaţi de propriile nevoi sexuale decât de relaţiile în care sexualitatea voastră ar putea să înflorească”, a încheiat Tanja Rahm.

blank