Life

Bărbații buni vor fugi de tine dacă faci aceste lucruri

Nicio femeie nu incepe o relatie cu intentia de a o distruge. Viata are si asa suficiente provocari, nu? Cu toate acestea, se pare ca foarte multe femei isi saboteaza relatia chiar inainte de a o incepe.
Iată 7 lucruri care indeparteaza un barbat bun:

1. Incerci foarte mult sa ai o relatie serioasa.
In primele saptamani (cateodata luni) de intalniri, nu spune niciodata unui barbat ca esti interesata doar de o relatie serioasa. Lasa lucrurile sa isi urmeze cursul natural pentru ca, fie ca iti place, fie ca nu, daca fortezi lucrurile vei reusi doar sa-l indepartezi. Exista doua lucruri pe care barbatii le detesta: sa se simta manipulati si sa fie presati. Inceteaza sa te gandesti doar la ce vrei tu (aminteste-ti ca si parerea lui conteaza in relatie).
Incearca sa ai grija de comportamentul tau si sa-i atragi atentia prin lucrurile bune, cum ar fi independenta si increderea in tine. Pe masura ce relatia progreseaza, petreceti cat mai mult timp impreuna si lasa lucrurile sa mearga de la sine.

2. Te porti paranoic
De obicei oamenii paranoici se poarta suspicios, irational si reactioneaza intr-un mod foarte dramatic in diferite situatii. Mai grav este faptul ca, atunci cand iti imaginezi diferite lucruri negative, este posibil ca acestea sa se intample. Adevarul este ca primesti de la viata exact ceea ce astepti, asa ca daca mereu te astepti la ce-i mai rau, asta vei capata. Incearca sa iti schimbi modul de a privi lucrurile, altfel risti sa-l indepartezi pe cel de langa tine.

3. Nu-ti dezvalui adevarata personalitate
Unul din cele mai rele lucruri pe care le poti face intr-o relatie este sa actionezi din mandrie si egocentrism si sa incerci sa fii altcineva. Autenticitatea este unul din lucrurile care ii atrag pe barbati. Daca vrei ca el sa te iubeasca cu adevarat pe tine, arata-ti adevarata personalitate. Daca nu te poate accepta asa cum esti, atunci cu siguranta nu te merita.

4. Faci prea multe presupuneri
Dupa primele 60 de zile ale oricarei relatii apar asteptarile si presupunerile. Acest lucru se intampla atunci cand experientele din trecut, bune sau rele, pot interveni punand chiar si cea mai promitatoare relatie in pericol.

Incepi sa presupui diferite lucruri (cine achita nota, cat de mult sex veti face) in loc sa comunici deschis despre aceste subiecte cu partenerul tau. O comunicare slaba poate crea rupturi ireparabile care duc la distrugerea unei relatii. De asemenea, acesta este si momentul in relatie in care persoana de langa tine invata cum sa te trateze. Asigura-te ca amandoi aveti aceleasi puncte de vedere cand vine vorba de lucrurile importante.

5. Nu comunici suficient de clar
Spune ce gandesti si gandeste ceea ce spui. Traim intr-o lume in care comunicarea este totul, asa ca indiferent daca este vorba de o relatie sau de afaceri, invata sa exprimi exact ceea ce doresti intr-un mod respectuos, fara a lasa loc de interpretari. Este adevarat ca atunci cand vine vorba de inima noastra lucrurile se schimba putin, dar comunica intotdeauna intr-un mod respectuos si clar pentru a avea o relatie armonioasa.

6. Te porti ca si cum inca ai fi disponibila
Daca aceasta relatie este importanta pentru tine, indiferent daca iesi cu prietenii sau singura, poarta-te ca si cum partenerul tau ar fi prezent. Acest lucru este si mai important atunci cand faci parte dintr-o comunitate unita, esti o persoana publica sau esti foarte atragatoare. Despre aceste tipuri de persoane exista de regula cele mai multe discutii.
Ai grija intotdeauna de comportamentul tau, mai ales daca planuiesti sa te casatoresti.

7. Nu-ti cunosti limitele
Sa-ti supraestimezi capacitatea de a controla consecintele si repecusiunile actiunilor tale este de-a dreptul prostesc. Exista trei lucruri in viata pe care nu le poti controla. Primul este timpul – nu vei recupera niciodata timpul pierdut. Apoi urmeaza oamenii. Cum ai putea sa controlezi alti oameni daca nici pe tine nu te poti controla? Ultimul lucru pe care nu-l poti controla este legea cauza-efect – vei culege intotdeauna ce semeni.

Daca iti supraestimezi pozitia sau nu respecti limitele celorlalti, risti sa ai probleme. Aminteste-ti: karma nu doarme niciodata. In plus, adevarul iese intotdeauna la iveala. Daca te gandesti ca cel de langa tine ascunde ceva important, nu continua relatia.

blank
blank