Showbiz, Stiri

Bănică jr şi-a dus iubita la «Sex»!

Celebrul cântăreţ şi actor a scos-o pe Lavinia la… o porţie de cultură

01-lavinia-FHM_1eef90768d

Au recunoscut de două săptămâni că formează un cuplu, Ştefan Bănică jr (45 de ani) şi Lavinia (28 de ani), dar continuă să se ferească de ochii presei. Luni seară, însă, cuplul a fost surprins la o reprezentanţie a Teatrul Metropolis din Bucureşti. Au venit la braţ, ea privind mai mult în jos şi parcă încercând să nu fie recunoscută de lume. Se pare că îndrăgitul cântăreţ e hotărât să-i diversifice iubitei sale orizontul cultural şi nu numai, dacă e să ţinem cont de faptul că a dus-o să vadă piesa “Sex”.

Ştefan şi Lavinia au mers la teatru îmbrăcaţi lejer, el cu jeanşi şi un sacou, ea, cu pantaloni negri şi o geacă din piele neagră. Au venit împreună cu un alt cuplu, cel mai probabil prieteni de-ai lui Ştefan.

Piesa pe care au urmărit-o la Teatrul Metropolis se numeşte “Sex”, iar personajul feminin, Chra, este interpretat de Emilia Popescu, bună prietenă a cântăreţului. Lucrarea scrisă de dramaturgul olandez Rob de Graaf analizează reacţiile şi evoluţia a patru personaje: soţul, Harco (interpretat de Mircea Rusu), soţia, Chra (Emilia Popescu), prietenul casei, homosexual, Ralf (Gelu Niţu) şi partenerul acestuia, Speedo (Mihai Calotă) – două cupluri ale căror probleme ajung să semene, care vorbesc deschis despre sexualitate şi încearcă să găsească iubirea pură.

w560xh316_Stefan_Banica_jr_a_dus-o_pe_Lavinia_la_Sex

Probabil că reprezentaţia a fost pe placul lui Ştefan, dacă e să ne luăm după cât a aplaudat la finalul spectacolului. De altfel, după reprezentaţie, el şi Lavinia au aşteptat-o pe actriţa Emilia Popescu şi au rămas mai bine de o oră la cafeneaua teatrului, la discuţii cu aceasta.

Ştefan nu a plecat din clădire până nu a fost sigur că în zonă nu e nici un paparazzo şi, ca atare, a trimis un angajat de-al cafenelei să se asigure că terenul e “liber”.