Actualitate, Stiri

Atât de beat a fost tatăl încât nu i-a auzit strigătele de ajutor!

Elevă batjocorită de doi adolescenți chiar lângă tatăl ei

captureasd_25545200

O copilă de 13 ani a fost umilită în aceeaşi casă în care se afla şi tatăl. Acesta era însă atât de beat încât nu a putut fi trezit de fiica disperată. Pentru a scăpa de golanii care încercau să o violeze, fata a fugit desculţă în grădină şi a stat pitită, în frig, până ce intruşii au plecat.

Caz incredibil petrecut în localitatea ieşeană Scânteia. O fetiţă de doar 13 ani a fost bătută şi umilită de doi tineri din localitate, ambii în vârstă de 17 ani, în aceeaşi casă în care se afla şi tatăl ei. Bărbatul era însă atât de beat încât nici ţipetele fetei şi nici încercarea acesteia de a-l trezi nu au reuşit să-l aducă în simţuri. Ieri, cei doi agresori minori, Andrei Valentin R. şi Florin Ciprian S., au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind acuzaţi de tentativă la viol şi violare de domiciliu. Fetiţa a rămas cu traume grave în urma nefericitul incident, scrie presa locală.

Potrivit procurorilor ieşeni, cei doi tineri au consumat în ziua de 29 septembrie cantităţi impresionante de alcool şi, la un moment dat, în jurul orei 19, au observat-o pe victima de 13 ani în timp ce se dădea într-un leagăn. Adolescenţii au mers la ea şi i-au propus să întreţină raporturi sexuale, fetiţa refuzând cu vehemenţă şi fugind spre locuinţa personală. După aproximativ o oră, timp în care Andrei şi Florin au continuat să bea, ei au luat decizia de a merge în casă peste fată, pentru a o viola. Au mers astfel în locuinţa, în care fetiţa trăieşte doar cu tatăl ei, în jurul orei 20. Tatăl era mai mult inconştient din cauza alcoolului, iar după ce a văzut că cei doi tineri au intrat în casa sa, fata s-a ascuns sub un pat. Agresorii au luat-o pe minoră şi au tras-o afară, lovind-o repetat. La un moment dat, copila a scăpat din mâinile agresorilor şi a mers la patul tatălui ei, trăgând de acesta pentru a se trezi şi a o proteja. Bărbatul, însă, era dus! A urmat o luptă incredibilă, în care minora a fost urmărită prin toată casa de cei doi adolescenţi, lovită, înjurată şi umilită în tot chipul. În cele din urmă, profitând că şi cei doi agresori erau beţi, fata a reuşit să fugă în grădină, desculţă, unde a stat câteva ore, până înspre miezul nopţii, când a fost sigură că agresorii plecaseră de la casa ei.