Atac mafiot, sâmbătă seara, în oraşul Borşa, judeţul Maramureş. Mai multe persoane necunoscute au năvălit în curtea unui preot. Au spart pur şi simplu poarta de acces, trecând cu un Jeep prin ea, apoi au lovit autoturismul preotului parcat pe o alee.

atac_mafiot_19496600

„Eram in bucatarie cu fiica mea si faceam o prajitura. Am auzit o bubuitura puternica si i-am zis fiicei mele ca sigur este ceva accident. Am iesit afara repede si atunci am vazut un Jeep condus de Mircea Botezan care iesea din curte si un alt Jeep care statea in fata portii. Masina preotului Maris era parcat pe alee, poarta era inchisa cu lacat. Ce viteza a putut avea ca sa treaca prin poarta si sa impinga masina prin usa garajului? Am sunat imediat la 112”, a declarat Violeta Maris, sotia preotului, potrivit actualmm.ro.

Un echipaj al politiei din Borsa s-a deplasat la fata locului, insa suspectii au disparut fara urma. Se pare ca la volanul vehiculului de teren s-ar fi aflat chiar unul din membrii clanului Botezanilor, om cu care preotul se judeca pentru un alt incident produs in urma cu aproximativ trei ani de zile, dosar ce treneaza la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

Citeste si...
PREAFERICITUL DANIEL A SPUS CA TINERII L-AU SLUJIT PE DIAVOL?!