Life

Asta da poveste de succes. La 17 ani s-a lăsat de școala a făcut un copil iar acum este extrem de bogată

Kate Stewart este o britanică a cărei poveste a făcut înconjurul lumii. Aceasta a devenit bogată după ce a părăsit şcoala la 17 ani fără să aibă o calificare şi cu un copil mic. Acest lucru nu a oprit-o să-şi construiască o avere impresionantă.

Kate Stewart, acum în vârstă de 33 de ani, și-a povestit viața în emisiunea „How The Other Half Lives” a Channel 5.
„Am rămas însărcinată la 17 ani şi părea că destinul meu fusese scris, nimeni nu credea în mine, dar asta m-a determinat şi mai tare să reuşesc. Am continuat studiile mai târziu, am reuşit să-mi obţin licenţa şi într-un final am ajuns să conduc compania, apoi mi-am investit banii corect şi mi-am construit imperiul”, a spus ea.

Imperiul lui Kate Stewart consistă din câteva saloane de frumuseţe şi de bronzat. În prezent, ea deţine şi piaţa faimoasă din Liverpool „Heritage Market”.

Acum îşi permite să cheltuiască 1000 de lire sterline pe noapte pe o cameră la hotelurile care au „designer wardrobe room service”, astfel ea nu mai este nevoită să care bagajele după ea când pleacă în călpătorii. De asemenea, Stewart iubeşte bijuteriile şi pentru un colier cu diamante a plătit 240.000 de lire sterline, despre care a zis că este „un chilipir”.

„Hainele frumoase şi bijuteriile sunt armura mea, îmi pun armura şi mă simt mai încrezătoare în mine”, a declarat ea.

blank