Life

Ar fi bine să nu superi femeile născute în aceste zodii. E prăpăd

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Ai intalnit pana acum oameni suparaciosi carora pare sa nu le treaca nici daca te dai peste cap pentru a le obtine iertarea? Ei bine, mai mult ca sigur ca faceau parte din zodiile de mai jos, ale celor mai neiertatori oameni:

Taur

Un Taur te va tine minte toata viata lui daca i-ai gresit fie si doar o data. Pentru ca el investeste incredere si considera ca cine nu respecta acest lucru nu merita dispretul sau. Cu toate acestea, reuseste sa isi controleze bine emotiile si nu va reactiona violent, insa nici nu iti va placea felul in care se va comporta de acum incolo cu tine. E suparacios nevoie mare si cand i se reproseaza greseli din trecut.

Capricorn

Tot in topul zodiilor care poarta pica se afla si Capricornul. Nu te iarta si nici nu uita raul facut. Ba, mai mult, iti va tranti in fata, atunci cand nici nu te astepti, vorbele ne la locul lor pe care le-ai rostit vreodata. Ii place sa vorbeasca de sus, cu atoritate, si numai din ambitie si nu considera ca trebuie sa iti ofere o a doua sansa. E in stare sa se izoleze complet de tine, sa iasa definitiv din viata ta daca i se pare grav ceea ce ai facut.

Scorpion

Nativul Scorpion nu pare un sensibil, dar in realitate este. Vorbe care ai fi crezut ca nu sunt in stare sa il atinga il distrug. La propriu. Dar el se va ridica si mai puternic si, evident, dornic de razbunare. Va fi greu, daca nu imposibil sa ii mai impaci, pentru ca supararea dureaza la el o eternitate. Va complota pana ce te va vedea si pe tine distrus. Cine ajunge tinta furiei acestui nativ are doar de pierdut.

Rac

Racul te tine minte cat vei trai pentru greselile pe care le-ai facut fata de el. Poate ca la un moment dat vei avea impresia ca a uitat, pentru ca stie sa lase loc de „Buna ziua!”, dar nu este asa. Cine i-a frant inima nu a facut decat sa obtina dispretul Racului. In adancul sufletului sau continua sa fie toata viata macinat de durerea provocata si te va „ataca” din cand in cand, scotand la lumina greselile.

blank