Life, Stiri

A apărut un nou tip de SEX. Cum se satisfac VIRGINELE.

Sunt tinere care vor să-şi păstreze virginitatea, însă nu vor să rămână neiniţiate în tainele plăcerii. Aşa că acestea au găsit o metodă inedită de a găsit satisfacţia sexuală, fără penetrare.

61569315.jpg

Găselniţa celor care vor să-şi satisfacă poftele fără a întreprinde actul în sine a fost supranumită “petting”, termen englezesc pentru alintat, giugiulit sau pipăit, scrie libertatea.ro. Conform psihologilor britanici, “petting” defineşte acea tehnică a provocării unei plăceri asemănătoare celei din timpul unei partide de sex, însă partenerii doar se ating, fără penetrare. Metoda este practicată de fetele care vor să-şi păstreze virginitatea.

Totul se întâmplă fără act sexual, partenerii având voie doar să se atingă, să se redescopere unul pe celălalt, să devină dezinhibaţi, să îşi cunoască trupurile, să devină mai liberi în atingeri, să îşi descopere preferinţele erotice. Preferă să mângâie faţa iubitului, părul, îi ating stângaci zonele erogene, consideră că este mai incitant atunci când totul se întâmplă fără să se dezbrace, prin haine! Şi femeile cu experienţă în petting ajung mai des şi mai uşor la orgasm decât cele care nu au cunoscut acest joc sexual.