Actualitate

Anunţul serii despre Gabriela Firea! Informaţia care răstoarnă totul: S-a produs minunea

Gabriela Firea are trei copii. Primul a rezultat în urma căsniciei cu Răsvan Firea, iar ceilalți doi sunt – David de 11 ani și pe Zian de 8 ani – sunt băieții pe care îi are cu Florin Pandele. Despre unul dintre copiii săi a dat detalii inedite, explicând că nu are niciun motiv de rușine de a vorbi deschis despre acest subiect.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți, pe David și pe Zian. Despre aceștia, fostul ministrul al Familiei Tineretului și Egalității de Șanse nu vorbește foarte des, însă atunci când o face își arată toată dragostea pentru familia sa. Ea a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu cei doi băieți, dar și cu Florin Pandele.

Ea și primarul din Voluntari sunt căsătoriți de 13 ani și au doi copii, pe David de 11 ani și pe Zian de 8 ani. Cei doi au ales să-și unească destinele în anul 2010, la aproape un an de zile după decesul primul ei soț, Răsvan Firea. Fostul ministru a mai fost căsătorită timp de 17 ani cu Răsvan Firea, iar din această căsnicie îl are pe Tudor.

Firea are doi copii cu Florin Pandele

copii Firea, fertilizare in vitro, florin pandele, Gabriela Firea

Cea mai recentă fotografie postată de Gabriela Firea o prezintă alături de cei doi fii ai săi și de Florentin Pandele.

„Vă dorim un weekend liniștit și binecuvântat”, a scris Gabriela Firea.

Ulterior, ea a mai postat o imagine cu copiii și Florin Pandele, menționând că momentul marchează aniversarea sa.

„O surpriză plăcută din partea familiei și a prietenilor, acum câteva zile, în concediu…trecuse aniversarea mea fără tort și dorința gândită la fiecare început de an. Mulțumesc!”, a scris ea.

A apelat la fertilizarea in vitro

Gabriela Firea a adus pe lume primul său copil în anul 1995, pe Tudor. După decesul fostului soț, ea s-a căsătorit cu Florentin Pandele și au împreună doi băieți.

Fostul ministru nu s-a ferit, însă, ca la un moment dat să vorbească deschis despre faptul că unul dintre cei doi copii a fost conceput prin fertilizare în vitro.

„Am trei copii, iar cel de-al doilea născut, băiețelul de 4 ani și jumătate, s-a născut în această clinică. De fapt aici s-a produs minunea, împreună cu domnul profesor Poiană și asociații domniei sale, aici de față.

Pentru mine nu a fost nici un motiv de jenă, de rușine de a ascunde acest subiect”, a spus Firea.

Ea a susținut că a realizat că sunt multe femei care ascund faptul că urmează un tratament de fertilitate, cărora le este teamă de implicațiile unui astfel de tratament pentru organismul lor sau pentru viața copiilor.

„David Petru, băiețelul meu (n.r.- venit pe lume în urma unei fertilizări în vitro) este un copil normal, chiar foarte năzdrăvan”, a mărturisit Gabriela Firea.

blank