A ajuns la 50 de kilograme şi sănătatea ei este precară

 Daniela_Crudu

Obsesia de a deveni tot mai slabă nu are cum să nu-i afecteze sănătatea Danielei Crudu, care a ajuns în pragul anorexiei.

Invitată într-o emisiune, Daniela Crudu a încercat să le răspundă cu zâmbetul pe buze celor care îi atrag atenţia că a slăbit îngrijorător de mult. “Am anemie, cădere de calciu, de toate. Când sunt nervoasă, mă urc pe bandă şi alerg. Şi la 2 noapte şi la 3 dimineaţa. Mă destresează. Imediat mă calmez şi sunt fericită”, a mărturisit partenera lui Mihai Mitoşeru de la Super Bingo Metropolis.

Daniela_1.jpg

“E bună de antenă la telefonul mobil. Aşa este de un an de zile. A ţinut şi post, face şi sală câte trei ore. Ea se uită la tv şi aleargă pe bandă, cum stăm noi pe canapea, aşa stă ea pe bandă”, a dezvăluit colegul ei de emisiune, care a încercat să glumească pe seama aspectului Cruduţei.

Daniela_2.jpg

Numai că, atunci când s-a urcat pe cântar, bruneta a etalat un fapt îngrijorător: la înălţimea ei de 1,72, greutatea este de 50 de kilograme, ceea ce înseamnă că indicele de masă corporală – BMI este de 16,9, cu 0,6 sub pragul de anorexiei. O persoană cu un BMI mai mic de 17,5 este considerată subponderală, din punct de vedere medical, şi prezintă un risc ridicat pentru sănătate, iar valoarea este mult prea mică pentru o sănătate optimă.