Showbiz, Stiri

Andreea şi Tuncay sunt deja căsătoriţi, conform tradiţiilor musulmane

Dacă vor face copii, însă, aceştia nu vor putea fi creştinaţi

andreea_m-crop-644x416

Logodna dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk a făcut vâlvă zilele trecute şi, potrivit tradiţiilor musulmane, cei doi sunt ca şi căsătoriţi.

„Logodna la noi reprezintă mai mult de 50% căsătorie. E un lucru serios”, a spus un cetăţean turc pentru presa mondenă. Faptul că Andreea este ortodoxă, iar Tuncay, musulman ar fi putut crea probleme de ordin religios, dar se pare că tocmai seriozitatea acestora nu va aduce probleme cuplului.

„Nu e obligată de religia noastră să renunţe la a ei. Iar la noi, când se face o logodnă, e sigur că se va întâmpla şi căsătoria. Nu sunt restricţii, fiecare îşi respectă religia, iar când se va naşte un copil, într-adevăr n-ar trebui botezat ca la ortodocşi pentru că la noi nu există botezul copiilor”, a mai zis turcul musulman.

„Doar eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători” În urma apariţiei unei ştiri cum că ar fi fost obligat să se căsătorească, Tuncay Ozturk a ţinut să lămurească situaţia pe contul său de socializare: „Nu am lucrat cu vreun şef care să mă oblige să mă căsătoresc. Nici măcar n-am auzit vreodată să existe un şef care să se implice atât de mult în viaţa privată a angajaţilor săi, în Turcia sau în altă ţară. Poate doar că sunt norocos. Oricum, doar eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători. Suntem propriii noştri şefi”.

tuncay_71e1e73b6b

Andreea a recunoscut că a primit inelul de logodnă şi că actualul iubit se înţelege bine cu fiica sa, Violeta. „Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu. Dacă aş fi îndrăgostită pierzându-mi minţile, nimic nu m-ar face să fiu cu acel om dacă fiica mea nu ar fi fericită. Vreau să am un copil care să aibă ceva de învăţat de la partenerul meu de viaţă. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan… Violeta îl place, se înţeleg bine. Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul, dar a venit ca un dar. Mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă”, a spus Andreea Marin la Kanal D.

 

 

blank