Andreea Marin
Life

Andreea Marin, luată cu ambulanța de pe stradă. Vedeta a muncit până la epuizare

Andreea Marin a surprins pe toată lumea după ce a declarat că din cauza epuizării a fost luată de pe stradă, cu ambulanța, pentru că se simțea foarte rău.

Andreea Marin, luată cu ambulanța de pe stradă. Toată lumea știe că vedeta este o perfecționistă și muncește din greu la proiectele sale, iar uneori oboseala îi dă bătăi din cap.

Andreea a dezvăluit că are obiceiul de a munci prea mult, de a se epuiza, lucru ce a adus-o în postura în care organismul ei a cedat, chiar pe stradă, fiind nevoie de intervenția rapidă a medicilor.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi.

Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate”. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă.

Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era… Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Cină”