Showbiz, Stiri

Andreea Marin aruncă bomba! Ştefan Bănică o bătea!

Andreea Marin: „Infidelitatea nu a fost motiv de divorţ, agresivitatea, da”!

media_137943183002980200

 Andreea Marin a spus ca poate ierta infidelitatea partenerului de viata, insa niciodata nu va trece peste faptul ca acesta este violent, a declarat ea la Teo Show. Ea a spus ca nu va accepta niciodata sa stea langa un barbat care o loveste si care este violent verbal sau fizic cu ea de fata cu copiii lor.

 „Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.

media_137943115265955000

Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a spus Andreea la Kanal D.

 „Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate”, a mai declarat „Zana” la emisiunea lui Teo. Ea le-a sfatuit pe toate femeile din Romania sa nu accepte sa traiasca alaturi de un partener de viata care le loveste.

 „Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intampla”, a completat ea. „La orice varsta poti sa iti refaci viata”, a mai spus Andreea.

 Dacă vă aduceţi aminte fiecare femeie din viaţa lui l-a părăsit val-vârtej. Acum este foarte clar că Ştefan Bănică nu a renunţat la nărav şi-şi bate partenerele, fie că ea se numeşte Mihaela Rădulescu, Cristina Ţopescu sau Andreea Marin. Femeile acestea au încercat să ascundă adevăratul motiv al despărţirilor, dar minciuna întotdeauna are picioare scurte!

 Ai grijă, Lavinia! (I.G.)

 

blank