Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin are o sosie. Și e iubita lui Tuncay Ozturk…

Fostul soț al Andreei Marin are o nouă iubită, care seamănă foarte bine cu „Zâna Surprizelor”. Se zvonește că aceasta ar fi chiar angajata lui, cu care ar fi avut o aventură de pe vremea în care era căsătorit cu vedeta.

Tuncay Ozturk și-a refăcut viața la șapte ani de la divorțul de Andreea Marin. Aceasta lucrează ca marketing-manager la Spitale din Turcia by Tuncay Ozturk și se numește Maria-Alexandra Vamvu. Cei doi au venit împreună la Festivalul Turcesc din parcul IOR, acolo unde bărbatul și-a deschis tarabă cu kunefe – desert turcesc. Chiar dacă se afla la muncă, fostul soț al Zânei Surprizelor nu a scăpat-o din ochi pe noua iubită.

Pe toată perioada petrecută la stand, medicul și angajata sa au stat lipiți unul de celălalt. Este pentru prima dată când Tuncay Ozturk de afișează cu o femeie de la divorțul cu Andreea Marin, potrivit Cancan.

Andreea Marin, despre divorțul de Tuncay

În urmă cu șapte ani, Andreea Marin a decis să pună punct poveştii de dragoste cu Tuncay Ozturk. Vedeta a depus cererea de divorţ în aceeaşi zi, la Judecătoria Buftea. „M-am căsătorit cu soţul meu în data de 19.12.2013. Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită, care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim, practic, separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii, continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate”, se arată în cererea de divorț.

La momentul respectiv, „Zâna Surprizelor” a spus că afaceristul a insistat să se căsătorească și că nu a vrut să-l rănească. „Până la urmă, am înţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”, a adăugat ea.

blank