Interviu, Stiri

Andreea Bănică trece în cealalată parte a baricadei

Cântăreaţa a acceptat provocarea supremă: travesti-ul!

Andreea Bănică va experimenta, începând de sâmbătă, 15 februarie cum e să fii în pielea altora. Şi se ştie că nu e uşor să fii femeie, dar nici bărbat! În prima ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva”, cântăreaţa o va imita pe Lady Gaga. Ce a determinat-o să concureze spune chiar Andreea:

“Este o provocare pentru mine! Nu am imitat niciodată pe nimeni, am o personalitate foarte puternică şi vreau să încerc să mă autodepăşesc. Din lipsa timpului, nu am urmărit foarte mult emisiunea, dar m-am uitat pe net la nişte momente geniale cu Pepe. Omul este incredibil!”, a spus Andreea pentru Pro Tv.

Primul personaj?

“Voi fi Lady Gaga. Auuu… mi-a căzut exact ce nu-mi doream… Eu, care sunt mereu cu zâmbetul pe buze, să fiu acră şi dură. Greu.”

Temeri?

“Ar trebui să-mi fie frică de ceva? Nu este nimic imposibil, încerc şi altceva!”

E greu?

“Nu ştiu cum este pentru alţii, dar mie îmi vine foarte greu să imit un artist, atâta timp cât nu suport ideea de a imita. Am văzut mulţi care imita artişti celebri fără probleme. Repet: este o provocare mare şi mi-o doresc! Vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac asta. Vreau ca cei care mă iubesc să mă asculte cântând altfel! Îmi place formatul emisiunii, îmi place echipa şi faptul că se cântă live 100%!”

Ce o avantajează: mişcare scenică sau vocea?

“M-am născut cu un talent şi am să-l folosesc. Eu sunt cântăreaţă, dar dacă pot completa asta cu dans atunci zic eu că este ideal.”

Ce coleg e bun?

“Toţi sunt buni şi au fost aleşi pe sprânceană! Pe unii nu îi cunoşteam personal, iar acum sunt fericită că formăm o super echipă.”

Cum crezi că te vei descurca în travesti?

“Voi fi haioasă rău. Abia aştept! Îmi voi face poze cu toate personajele pe care le voi face să le am amintire şi le voi trimite prietenilor să ne amuzăm.”

 

Preferinţe?

“Nu vreau Michael Jackson… Îl admir mult, dar nu aş putea să imit dansul lui celebru!”

Fetiţa ta urmăreşte show-ul?

“Sofia mă va urmări cu siguranţă. A văzut-o pe Maria Buză când m-a imitat şi era tare supărată că face că mami. A fost încântată când m-a văzut în personajul lui Freddie Mercury, în emisiunea de Revelion (n.n. Revelionul Starurilor, prezentat la Antena 1 de Dan Negru) şi i-am spus că o să mă vadă mult mai des aşa. Nu se uită foarte mult la tv, pentru că are programul plin, însă seara la culcare se uită la desene sau asculta muzica mea şi dansează”.

Te moşteneşte?

“Moşteneşte câte ceva de la mine. Îi place muzica, are ureche muzicală, voce, dansează şi sunt tare fericită să descopăr o mică parte din mine în minunea mea”.

E talentată?

“Da! Este dezinvolta, nu îi mai este ruşine, demonstrează prietenilor ce bună dansatoare este ea etc. Uitaţi-vă pe instagramul meu şi veţi vedea. Eu nu eram aşa când eram mică. Am căpătat asta în timp, exerciţiu, munca”.

 

Cum vă distraţi?

“Dansăm, cantam pe melodiile lui mami, ne jucăm cu plastilina, coloram, citim”.

Cum s-a descurcat Sofia pe schiuri?

“Super bine! Îi place foarte mult şi merge singură fără beţe. Am rămas impresionată când am auzit că e sus pe pârtia mare şi că se descurca fără probleme. Sunt mândră rău! Eu am învăţat greu să schiez. M-au dus prietenii sus pe pârtie în urmă cu cinci ani şi m-au lăsat acolo singură. Am coborât târâş, pe fund, în genunchi, în mâini şi plângeam de nervi că nu ştiu. M-au aşteptat jos şi m-au aplaudat că am ajuns teafără. M-am ambiţionat şi am învăţat fără monitor. Abia aşteptam amândoi să o luăm pe Sofi cu noi, să schiem împreună. Vreau să facă înot, tenis şi schi!”

Un nou bebe?

“Dacă Dumnezeu doreşte să mai avem un copil vom avea, dacă nu, nu. Sofi îşi doreşte o surioară”.