Meghan Markle
Life

Anchetă în cazul lui Meghan Markle. Este plătită chiar de către Regina Elisabeta. Dezvăluiri șocante

Presa internațională susține că o investigație a Palatului Buckingham asupra presupusei hărțuiri a angajaților lui Meghan Markle, pe vremea când ducesa făcea parte din familia regală, a forțat schimbări în „politicile și procedurile” departamentului de resurse umane al monarhiei. Despre ce ar fi vorba.

Ce anchetă ar fi pornit Regina Elisabeta în cazul lui Meghan Markle. Dar concluziile anchetei extrem de sensibile au fost ascunse și nu vor fi niciodată făcute publice, au spus surse apropiate familiei regale pentru Sunday Times, citează publicația Page Six.

Motivul este unul destul de simplu, pentru a proteja confidențialitatea participanților, cât și pentru a înlătura tensiunile dintre ducii de Sussex și restul familiei regale.

Ancheta fără precedent, finanțată, în secret, de Regina Elisabeta și condusă de o firmă de avocatură independentă, a început în martie anul trecut, după ce se spunea că doi membri seniori ai personalului palatului care au lucrat pentru ducesa de Sussex ar fi fost hărțuiți să-și părăsească locurile de muncă.

Un al treilea fost consilier a susținut că a fost personal „umilit” de fosta actriță de televiziune când locuia la Palatul Kensington, după nunta ei din mai 2018 cu Prințul Harry.

„Sunt niște povești îngrozitoare de spus”, a declarat o sursă pentru ziar.

Un purtător de cuvânt al lui Markle a negat toate pretențiile de agresiune anul trecut:

„Ducesa de Sussex este întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, în special ca cineva care a fost ținta agresării ei însăși”.

Meghan Markle și Prințul Harry, interzis să vorbească despre ce au discutat cu Regina la Jubileu?
Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți la ceremonia de sărbătorire a Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, dar nu ar avea voie să vorbească public despre ce au discutat, în spatele ușilor închise.