Ana Morodan
Showbiz

Ana Morodan ține lecții de moralitate. Contesa digitală nu iartă lipsa de compasiune

Extrem de cunoscută în mediul online din România, Ana Morodan a reacționat în fața a ceea ce ea numește „ignorarea completă a realităților la nivel mondial”. Aceasta îi acuză pe restul colegilor săi influenceri că se preocupă cu lucruri inutile comparativ cu suferințele provocate astăzi de războaie.

Cunoscută drept „Contesa Digitală”, Ana Morodan i-a certat pe influenceri prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut o referire la războiul sângeros dintre Israel și Fâșia Gază, comparând dramele pe care le trăiesc milioane de oameni din zona Orientului Mijlociu cu problemele superficiale ale unora, care se întreabă cu ce anume trebuie să se îmbrace. În urmă cu câteva luni, ea a fost prinsă de poliție după ce a condus automobilul sub influența alcoolului și a drogurilor.

Superficialitatea din mediul online, problema abordată de Ana Morodan

Ana Morodan a criticat preocupările nesemnificative ale vedetelor din mediul online în raport cu lucrurile care contează cu adevărat în viață:

„Mi-am dat seama acum că mulți dintre noi ne trăim viețile în pace. O luăm ca pe ceva care e un fapt de drept, pe când ar trebui să fim mai conștienți ce lucru fragil e această pace. Undeva în lume, oamenii suferă și trăiesc un război. Noi continuăm să postăm reel-uri despre cum ne îmbrăcăm”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Se pare că aceasta este o susținătoare declarată a păcii și crede că oamenii ar trebui să fie conștienți de ceea ce se întâmplă în lume. În schimb, toți își continuă viața normal, deși în alte țări oamenii suferă.

Realizatoarea reality-show-ului „Reală” de la Antena Stars a spus că și-a dat seama cât de important e să trăiești în pace. Aceasta crede că nu este în regulă să faci postări despre hainele cu care să te îmbraci, în timp ce alții nu mai știu cum să se ferească de bombe.

Ana Morodan

Scandalul din martie cu Poliția i-a schimbat modul de a gândi?

Citește și  Atac masiv asupra infrastructurii energetice a Ucrainei. Rusia se laudă că a blocat aprovizionarea cu material de război

În urmă cu câteva luni, Ana Morodan a fost implicată într-un scandal de amploare, după ce poliția a prins-o în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor. Întreg episodul prin care a trecut a marcat-o și a ajutat-o să conștientizeze dependența de calmante pe care o avea. Astfel că în urma celor întâmplate, vedeta a luat o decizie importantă, iar viața ei s-a schimbat complet.

blank