Iată câteva preparate pe care le vor savura împreună cu familia

MasterChefi

Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu sunt adeptii preparatelor traditionale cand vine vorba de mesele in familie, de Sarbatori. Cei trei jurati de la MasterChef se intalnesc cu cei dragi de Paste si impreuna savureaza mancaruri delicioase, precum bors sau friptura de miel.

“Da, imi plac foarte mult mancarurile traditionale de Paste. In general petrec aceasta sarbatoare in familie, impreuna cu sotia si copiii, mergem la Slujba de Inviere, iar in ziua de Paste stam acasa si avem masa plina de preparate cat se poate de romanesti. Si anul acesta vom face la fel”, a declarat Sorin Bontea pentru Masterchef.

“Bineinteles, pentru mine nu exista nimic mai bun pe lumea asta decat borsul de miel! Sunt un fan al carnii de miel, asa ca uneori simt ca e Paste in fiecare zi”, a precizat Cătălin Scarlatescu.

“Eu personal, nu prea! Din cauza faptului ca nu apuc sa petrec cu familia, nici nu mai am ocazia sa ma dau in vant dupa traditiile noastre! De regula, aceste sarbatori le petrec muncind, dar cand ajung acasa si e toata familia la masa, mananc cu pofta orice ar fi pe masa”, a spus, în schimb, Florin Dumitrescu.