Ana Morodan
Showbiz

Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanţe”. Ce decizie a luat

Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier. La sfârșitul lunii martie, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. După ce a produs accidentul rutier din București, „Contesa Digitală’ a ales să se retragă din mediul online și a refuzat orice apariție publică. Recent, creatoarea de conținut a oferit primul interviu despre cele întâmplate în urmă cu o lună și despre experiențele prin care a trecut de atunci. Iată declarațiile acesteia!

Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier. În cursul zilei de 19 martie, Ana Morodan a fost reținută de polițiști pentru consum de alcool și subtsnațe interzise la volan. Vedeta a provocat un accident rutier și a avariat două mașini, motiv pentru care s-a ales cu trei dosare penale și a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Cu excepția momentului în care și-a acceptat public vina și i-a îndemnat pe tinerii din România să nu procedeze ca ea, „Contesa Digitală’ a dispărut din mediul online și nu a avut nicio altă apariție publică pentru a discuta despre cele întâmplate

Ana Morodan

„Contesa Digitală’, așa cum este cunoscută Ana Morodan în mediul online, recunoaște că a fost pusă la zid pentru că a condus sub influența alcoolului, precizând că persoanele publice trebuie să-și asume și „gloria’, dar și „căderea’.

Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier

Ana Morodan recunoaște că a fost intens criticată pentru accidentul produs la sfârșitul lunii martie, mai ales că este persoană publică și are comunitate formată din jumătate de milion de urmăritori pe contul de Instagram.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public.

Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău”. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă’, a declarat Ana Morodan la Acces Direct.

Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a produs accidentul rutier

Citește și  Imagini XXX cu Monica Barladeanu, cu zonele intime la vedere

După accidentul produs în urmă cu o lună, Ana Morodan a decis să vină în ajutorul celor care doresc să-și promoveze ideile sau afacerile aflate la început de drum.

„Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

blank