Showbiz, Stiri

Imagini XXX cu Monica Barladeanu, cu zonele intime la vedere

Monica Barladeanu a inceput in 2013 o afacere cu bijuterii, pe care singura le-a creat. Stabilita de foarte mult timp in america, vedeta s-a folosit de propria ei imagine pentru a-si promova afacerea.

61602489

Si-a descoperit un talent ascuns si a inceput sa creeze bijuterii. Primele articole care au iesit din mainile ei, realizate din argint masiv, le-a daruit prietenilor, insa apoi a inceput sa vanda in showroom-urile din Bucuresti.
Aceste bijuterii se vand cu preturi intre 100 si 300 de dolari, iar pentru a-si promova afacerea, bruneta a realizat cateva fotografii indraznete.

61602491

Vedeta a pozat fara sutien,dar si fara lenjerie intima, incercand sa scoata in evidenta bijuteriile in care a pus atat de mult suflet si pentru care a muncit enorm. Nu este insa singura vedeta care se dezbraca pentru a promova anumire produse. In urma cu cativa ani, Iulia Albu a pozat dezbracata pentru a promova gentile sotului ei de atunci, Mihai Albu. Nicoleta Luciu a pozat fara sutien pentru a promova o marca romaneasca de batoane de slabit.

61602490