Life, Medical

Am din nou un zâmbet sănătos după ce m-am tratat la cabinetul stomatologic Dental West. Iată experiența mea!

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la ceea ce ne definește ca oameni, primul lucru care îmi vine în minte este zâmbetul. Pentru mine zâmbetul este ca o carte de vizită care ne recomandă ca persoane, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nimic nu este mai frumos decât un zâmbet alb și sănătos și de asemenea, nicio altă trăsătură fizică nu poate întrece ca importanță semnificația unui zâmbet.

 

Pe de altă parte, zâmbetul este și lucrul cel mai greu de protejat, având în vedere că, pe de-o parte, aspectul lui are legătură directă cu starea de sănătate a corpului și pe de altă parte este puternic influențat de alegerile alimentare pe care le facem.

 

Chiar dacă în cantități moderate nu ne afectează sănătatea, ba mai mult, unele dintre ele pot avea și efecte benefice, ceaiul negru, vinul, cafeaua, pudra de cacao și multe alte băuturi și alimente pe care le consumăm zi de zi, se pot transforma într-un dușman aprig al zâmbetului nostru dacă nu ne îngrijim dantura corespunzător. Iar în ziua de azi, când totul se desfășoară parcă pe repede înainte, e atât de simplu să-ți mai uiți din când în când periuța de dinți acasă când mergi la serviciu sau să adormi imediat după ce ai savurat un pahar de vin, fără să te mai speli pe dinți, încât nu am exagera deloc dacă am spune că zi de zi ne punem zâmbetele în primejdie, fără însă a ne da seama. Eu cel puțin, mă declar vinovat.

 

Zâmbetul nu se degradează dintr-o dată, dar când observi că nu mai e ca odinioară, deja e prea târziu pentru a-l salva printr-un simplu periaj. Așa cum am mai spus spus deja, sunt fan zâmbete și credeam că mi-l îngrijesc pe al meu suficient de bine încât să mă bucur de el intact până la adânci bătrâneți. Dar gustările excepțional de crocante și dulci, ceașca de ceai negru nelipsită de pe masa de lucru și zilele în care lucrând până seara târziu adormeam în fața calculatorului fără să mă mai spăl pe dinți, și-au lăsat amprenta asupra zâmbetului meu și chiar dacă aparent părea că nu s-a schimbat nimic, într-o zi m-a izbit ca din senin o durere de cap căreia nu-i găseam nicio cauză.

 

Obosit nu eram, bolnav nici atât și nici nu știam să sufăr de vreo afecțiune cronică, așa că din prima clipă m-am gândit ca nu cumva să am ceva la dinți. Așa că din Brașov fiind, am căutat un cabinet stomatologic Brașov la îndemână și după ce am studiat puțin oferta de pe piață, m-am gândit să-mi fac o programare la Dental West.

 

Un cabinet stomatologic datorită căruia pot să zâmbesc din nou, fără dureri de cap

 

Recenziile pe care le-am găsit pe internet erau din cele mai bune, dar pentru că nu mai călcasem de ani de zile într-un cabinet stomatologic, nu știam deloc la ce să mă aștept de la Dental West. Când am trecut pragul cabinetului dentar însă, toate temerile mi s-au risipit ca prin minune deoarece am fost întâmpinat cu căldură și profesionalism încă de la intrare și am simțit că sunt pe mâini bune.

 

Din păcate, durerea mea se datora unui molar enigmatic, care deși părea sănătos din exterior, avea deja o carie atât de profundă încât a trebuit să beneficiez de un tratament de extracție și apoi să optez pentru un implant dentar. Dar mă bucur că am ales Dental West pentru că sunt convins de faptul că în puține alte cabinete aș fi beneficiat de o experiență atât de plăcută.

 

Procedurile nu au fost unele din cele mai simple, dar în timpul lor nu am simțit niciun pic de durere, iar la fiecare vizită, înainte de plecarea acasă, mi sa explicat ce trebuie să fac ca să nu mă doară nici după trecerea efectului anesteziei.

 

În concluzie, mă bucur că am descoperit cabinetul Dental West și atât pentru rezultatele tratamentului, cât și pentru felul în care am fost tratat, dacă ar fi să mai am nevoie de un un implant dentar sau orice altă intervenție, tot la acest cabinet m-aș duce!