Alina Kabaeva
Life

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, sancționată de SUA

Washingtonul a impus sancțiuni unui număr de oameni de afaceri ruși. „Amanta” președintelui Federației Ruse Vladimir Putin și fosta gimnastă Alina Kabaeva a fost afectată, se arată pe site-ul Departamentului Trezoreriei SUA.

Apropiații lui Putin, sancționați de SUA
Sancțiunile au fost impuse pentru:

fostul șef al PhosAgro Andrey Guryev și fiul său;

Andrey Melnichenko, șeful consiliului de administrație al OAO Evrokhim; miliardarul Alexander Ponomarenko;
proprietarul fabricii de siderurgie Magnitogorsk Viktor Rashnikov;
director general adjunct al Innopraktikei Natalya Popova;
omul de afaceri Dmitri Pupmyansky.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, s-a retras din sport în 2007 și a fost aleasă în Duma de Stat, devenind astfel, membru în cadrul partidului de guvernământ Rusia Unită. După 7 ani a primit funcția de președinte în consiliul de administrație al National Media Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media din Rusia.

Presupusa iubită a lui Putin, promovată intens în Rusia

De mai bine de un deceniu au circulat zvonuri conform cărora Vladimir Putin și Kabaeva ar avea o relație, dar aceștia au negat mereu zvonurile.

Deşi încă nu se ştie care este relația actuală dintre Putin şi fosta gimnastă, televiziunile de stat din Rusia au început să promoveze un festival care-i poartă numele presupusei iubite a liderului de la Kremlin, conform Francisc Scarr, BBC, spunând că „Festivalul Alina” va avea loc miercuri după-masă.

Vladimir Putin a negat că ar fi avut o relație amoroasă cu ex-campioana, însă, investigațiile lui Alexei Navalnîi arată că, cei doi sunt împreună, iar atât gimnasta cât și rudele acesteia dețin locuințe de lux și sunt milionari. Mai mult, imaginile din 2014 arată că, președintele rus și campioana olimpică poartă verighete.

Iubita liderului de la Kremlin, Alina Kabaeva, a născut pe 7 mai 2019 la Maternitatea Kulakov din Moscova. Potrivit unor surse, ea ar fi adus pe lume doi băieți. De altfel, chiar în acea zi, maternitatea respectivă a fost păzită de un dispozitiv impresionant, iar la etajul în care a fost internată, a avut acces un număr limitat de cadre medicale.