Showbiz, Stiri

Alina Eremia şi Dorian Popa, mai apropiaţi ca niciodată

S-au fotografiat pe gustul fanilor: „De când aşteptam asta!”

Dorian Alian

Fanii Alinei Eremia si ai lui Dorian Popa se bucura de fiecare data cand cei doi actori publica imagini in care apar impreuna.

Inca de la primele episoade ale serialului „Pariu cu viata”, fanii si-au dorit ca Alina Eremia si Dorian Popa sa fie impreuna si in realitate. Cei doi tineri actori au preferat, insa, sa se eschiveze de fiecare data cand erau intrebati despre relatia dintre ei.

Dorian Alina1

Cu toate acestea, imaginile in care ei apar impreuna fac deliciul publicului. Dorian Popa a publicat pe pagina sa de Facebook doua imagini in care apare alaturi de colega sa de trupa, imbratisati si fericiti, iar fanii lor au fost mai mult decat incantati sa ii vada astfel: „Sunteti atat de frumosi impreuna!”, „Este cea mai frumoasa poza a voastra”, „Superbe pozele!”, le-au transmis admiratorii.

Din 2 februarie, Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti in prima telenovela muzicala romaneasca care va fi difuzata de AcasaTV, „O noua viata”. Cuplul Ioana si Andrei vor avea de trecut noi si grele obstacole, deoarece un personaj malefic intervine in viata lor.

 

blank