Alexandru Arșinel
Featured, Showbiz

Alexandru Arșinel, reacție acidă, după ce s-a aflat ce pensie uriașă are

Alexandru Arșinel a fost de multe ori pus la zid, ba pentru că a fost salvat printr-un transplant, ba pentru pensia pe care o primește lunar de la stat. Astfel că acum, pentru ultimele acuze ce îi sunt aduse, în legătură cu veniturile sale, actorul a avut și o reacție pe care a făcut-o publică printr-un interviu marca Antena Stars.

Alexandru Arșinel primește o sumă mare lunar de la stat.

Actorul mărturisește că merită banii de care se bucură acum.

După o viață întreagă petrecută pe scenă și pe micul ecran, aducând publicului un zâmbet larg pe față și o speranță în suflet, Alexandru Arșinel este ținta unor răutăți, totul pornid de la bani.

Se pare că gurile rele nu sunt tocmai convinse că venitul lunar al maestrului este unul în concordanță cu munca sa și asta pentru că statul i-ar oferi mai mult decât ar merita. Astfel că, ajuns la 82 de ani, cel care odată făcea pereche cu regretata Stela Popescu, căreia și acum îi duce dorul, este ținta răutăților, fiind pus să se justifice, situație pe care spune că nu o acceptă, ba chiar, îl deranjează foarte tare.

Ce spune Alexandru Arșinel despre pensia pe care o primește de la stat

După ce aceste zvonuri au apărut în spațiul public, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Arșinel a avut și o primă reacție pe acest subiect.

Marele actor susține sus și tare că a muncit pentru absolut fiecare leu pe care îl primește acum de la stat, căci are la activ peste șaptezeci de ani în câmpul muncii. Timp în care a făcut turnee, a jucat teatru, a apărut pe micile ecrane și a fost și director, iar pentru toate aceste lucruri primește acum 33.720 de lei indemnizație de revoluționar, 58.116 ca pensie și încă 90.733 de lei pentru faptul că este manager la Teatrul de revistă.

Astfel, celebrul actor susține că sumele menționate anterior sunt venituri justificate, pe care le primește pentru că a muncit, căci, susține el, niciun leu nu i-a căzut din cer. Ba mai mult decât atât, Alexandru Arșinel spune că lumea nu ar trebui să îl critice, ci să îl felicite pentru toată cariera sa.

”Este o pensie pe care am obținut-o muncind. Există o indemnizație de merit pe care o dă Ministerul Culturii și eu am o obținut-o. Toate încasările mele sunt justificate oficial. Ele s-au adunat și consider că le merit. Am 82 de ani și în acești ani am obținut o indeminație de merit și o pensie care se situează la un anumit nivel. Pentru că sunt foarte mulți care nu au obținut aceste merite, li se pare că la mine esteexagerat, dar mai sunt și alții. Dacă răspund și mă justific înseamnă că mă simt vinovat. Eu sunt trecut la pensie cu vreo 70 și ceva de ani de muncă, 20 de ani am fost director și 60 de ani am fost actor, am făcut turnee în toată lumea. Eu cred că ar trebui chiar să fiu felicitat. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a spus Alexandru Arșinel într-un interviu dat presei mondene.