Alexandra Stan
Showbiz

Alexandra Stan este singură de un an și neagă relație cu fotbalistul Altay Bayindir: „Am vorbit de câteva ori. Mi-a scris…”

În ultima perioadă, s-a tot speculat că Alexandra Stan este implicată într-o nouă relație, însă cântăreața a spulberat zvonurile, susținând că este singură de mai bine de un an. Într-un interviu recent, artista a vorbit deschis despre modul în care decurge viața ei sentimentală și a negat presupusa relație cu fotbalistul Altay Bayindir, portarul titular al echipei Fenerbahce. Artista a dezvăluit faptul că între ei a existat, într-adevăr, un schimb de replici pe rețelele de socializare, însă nu s-a conturat nicio poveste de dragoste. Iată declarațiile Alexandrei Stan!

După despărțirea de Alex Parker, cu care a format un cuplu timp de cinci luni, Alexandra Stan nu s-a mai afișat alături de altcineva și a preferat să fie mai discretă cu privire la viața sentimentală. Totuși, în mediul online, aceasta s-a afișat de mai multe ori cu George Negrișan, stilistul vedetelor, iar imaginile au dat naștere unor speculații privind o posibilă idilă între ei. Totodată, în primăvara acestui an, presa din Turcia scria că Alexandra Stan formează un cuplu fotbalistul Altay Bayindir, deși informația nu a fost confirmată de artistă.

Alexandra Stan

Alexandra Stan este singură de un an

Deși au circulat multe informații privind schimbările sentimentale din viața Alexandrei Stan, artista spune că este singură de mai bine de un. Cântăreața a decis să nu se mai implice în relații amoroase pentru a-și dedica tot timpul muzicii, susținând că, atunci când are un partener, tinde să-și neglijeze viața profesională.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă făcusez acum pe muzică’, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Alexandra Stan neagă presupusele relații cu Altay Bayindir și George Negrișan

Citește și  Ca un bărbat adevărat, Dani Oţil îşi apără "femeia"

În primăvara acestui an, presa din turcia scria că Alexandra Stan formează un cuplu cu fotbalistul Altay Bayindir. Deși la acea vreme artista nu a făcut niciun comentariu referitor la aceste speculații, acum neagă presupusa relație cu sportivul, chiar dacă între ei a existat un schimb de mesaje.

„El stă în Turcia. Am vorbit de câteva ori pe instagram. Anul trecut mi-a scris el când eram în Turcia. Dar el e genul de băiat foarte serios, care nu iese niciodată, nu are relații. Muncește foarte mult, e tânăr și trage tare’, a spus aceasta, potrivit sursei citate.

De altfel, artista a negat și că ar fi implicată într-o relație sentimentală cu George Negrișan: „Suntem foarte buni prieteni, de ani de zile. El e tot din Constanța, din Valul lui Traian. E un băiat foarte muncitor, care s-a mutat la 18 ani în București. Și-a făcut singur propria afacere, salonul lui. Dar nu suntem îmăreună, dar mergem în vacanțe. El e genul acela independent, care pleacă și singur. Săptămâna trecută am fost cu el și încă un băiat și o fată, la Ibiza’.

Alexandra Stan, la 9 ani după ce a fost agresată de Marcel Prodan: „Nu știu ce mai face’

În 2013, Alexandra Stan a fost agresată fizic de fostul ei impresar, Marcel Prodan. La acea vreme, cei doi formau un cuplu, iar o ceartă aprinsă a adus-o în stare gravă la spital.

„Chiar nu l-am mai văzut pe nicăieri. Nu-l urmăresc pe Instagram, chiar nu știu ce mai face. În schimb, am făcut împreună cu o agenție care luptă împotriva violenței domestice, ANAIF, o campanie care e difuzată pe radio, pentru femeile care trec printr-o situație asemănătoare. Cărora li se oferă susținere. Eu sunt personajul principal, din piesă.

Au trecut mulți ani de atunci. Dar întotdeauana, rămâi în alertă, dacă ai trecut mai demult printr-o relație de genul acesta. În momentul în care ești în altă relație după o astfel de experiență, și vezi că lucrurile încep să devină toxice, îți pui întrebări. Și cauți să nu se mai ajungă acolo, fix în același punct. Măcar să încerci să te gândești setios ce ai de făcut. Totul începe cu o jignire, o ceartă, manipulare, să te controleze, gelozie exagerată. Iar într-o zi te trezești cu o palmă’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

blank