Showbiz, Stiri

Ca un bărbat adevărat, Dani Oţil îşi apără „femeia”

Iubitul Răduleascăi a sărit la bătaie şi a declanşat un scandal imens la Antena 1

media_138512263427626000

La inceputul acestei saptamani, Mikey Has a filmat o noua editie pentru iComedy, iar invitatii speciali au fost matinalii Razvan si Dani. Desi totul parea frumos la inceput, iar lumea s-a distrat la glume, ulterior s-a creat tensiune! Vinovatul? Nimeni altul decat Mikey.

Printre glumele lui Mikey Has la adresa lui Dani Otil, multe dintre ele au avut legatura cu Mihaela Radulescu. Initial, prezentatorul tv a crezut ca actorul o sa faca una, doua glume si se va potoli. Insa nu, Mikey a continuat sa faca misto de Otil si de Raduleasca, moment in care Dani i-ar fi spus sa inceteze. Mai mult, si colegul sau de platou, Razvan Simion l-a atentionat pe Mikey sa lase astfel de glume deoparte. In zadar insa!

media_138512265035161300

La un moment dat, chiar in timpul filmarilor, atmosfera s-a tensionat, iar Dani si Razvan s-au repezit la Mikey, Otil chiar sarind cu pumnul spre el. Apele s-au calmat insa dupa ce au intervenit cativa angajati din echipa. Mai mult, Mikey ar fi facut o gluma si despre mama lui Otil, gluma care l-a scos din sarite si mai tare. Din pacate insa, filmarile nu s-au putut finaliza pentru ca Razvan si Dani si-au luat catrafusele si au plecat chiar la jumatatea emisiunii.

blank