Showbiz, Stiri

Alex Velea se împacă cu Ana, soţia lui?!

Cei doi au petrecut o noapte întreagă împreună!

alex-velea-ana

Alex Velea a petrecut o noapte intreaga alaturi de sotia lui, Ana, de care s-a despartit si de care se asteapta sa divorteze legal. Cei doi s-au intalnit la ziua unui prieten comun si au stat de vorba ore in sir ridicand posibilitatea unei impacari.

Alex Velea oscileaza de cateva luni bune intre sotia lui, Ana, si iubita lui, Antonia. Desi relatia lui cu solista este de notorietate, artistul nu a divortat pana acum legal. La fel procedeaza si Antonia care nu s-a separat inca oficial de sotul ei, Vicenzo Castellano.

In ultima perioada au aparut insa zvonuri ca Alex si Antonia nu ar mai forma un cuplu, speculatiile fiind declansate de mesajele pe care cei doi le-au postat pe retelele de socializare si din care s-ar intelege ca sunt singuri.

Velea s-a intalnit zilele trecute cu sotia lui, Ana, intamplator la petrecerea unui prieten comun. Conform presei mondene, cei doi au stat de vorba ore in sir ca in vremurile cele bune, Ana neparand sa fie prea afectata de relatia extraconjugala a sotului sau, despre care s-a tot scris in ultima perioada.

 

 

blank