Life, Stiri

Ai visat vreodată să faci sex la job?!

Iată cele mai bune locuri de făcut sex la serviciu

5

Sexul la serviciu este una dintre fanteziile multora: un nou studiu realizat de un site de dating arată că peste 56% din femei şi 61% din bărbaţi ar vrea să petreacă o după-amiază fierbinte în compania unui coleg de muncă. Însă doar 21% din doamne chiar ar face aşa ceva, în comparaţie cu 52% din domnii intervievaţi.

Locul preferat nu este însă camera cu fotocopiatoare. Până la urmă, acolo poţi fi prins foarte uşor. Bărbaţii ar vrea să facă sex cu cineva la locul de muncă într-o cameră de depozitare, care se poate încuia uşor.

Femeile, în schimb, preferă un loc ferit de privile străinilor şi mai intim: sala de conferinţe, propriul birou şi chiar liftul. Totuşi, poate fi destul de dificil să faci sex în lift dacă nu te duci la un etaj aflat foarte sus: cum să faci ceva între parter şi etajul 4?

În clasamentul întocmit, atât femeile, cât şi bărbaţii au fost de acord că nu ar face sex în zona de fumat sau în bucătărie. Ceea ce e normal, nu prea ai chef să dai peste doi colegi chiar în mijlocului actului când ţie îţi e foame.

blank