Life, Stiri

Ai visat vreodată că faci sex cu altcineva decât partenerul tău?!

Iată ce semnificație are visul în funcție de cine este bărbatul

couple_sex__89680900

Un vis în care te vezi în braţele unui bărbat, altul decât soţul sau iubitul tău, poate spune multe despre tine.

Dacă faci dragoste cu şeful, înseamnă că-ţi doreşti schimbări pe plan profesional.

Nu-ți mai găsești locul la birou, simți că te-ai plafonat, nu-ți mai place ce faci? Dacă așa stau lucrurile, să nu te mire dacă vei visa că faci dragoste cu șeful tău. Specialiștii în interpretarea viselor spun că această refulare pe timpul nopții ascunde, de fapt, o dorință puternică de a face o schimbare la locul de muncă.

Dragoste cu un bărbat celebru

Dacă te visezi în braţele lui Clinton sau ale lui Brad Pitt, înseamnă că ai nevoie de recunoaştere. Nu te simţi prea sigură pe tine şi nu eşti convinsă de valoarea ta ca femeie. În acest vis te revalorizezi arătându-te dorită de un bărbat celebru. E un vis care-ţi face bine.

Faci amor cu un prieten

Flirtezi sau faci dragoste cu un bărbat cunoscut (un coleg, un amic) – simţi nevoia să ai personalitatea sau situaţia reprezentată de acel bărbat. De exemplu, dacă el este un bun om de afaceri, şi tu doreşti să fii la fel.

Trăiești o noapte de amor pasional cu un necunoscut

Când faci dragoste cu un necunoscut, simţi nevoia să trăieşti emoţii noi, să-ţi condimentezi viaţa, să-ţi asumi riscuri fie în sfera profesională, fie în relaţiile amicale, în sens larg.

Îți visezi soțul făcând dragoste cu o altă femeie

Soţul sau prietenul flirtează sub ochii tăi sau, mai rău, face dragoste cu o altă femeie. Acest vis îţi trezeşte un sentiment de frustrare, de teamă. Asta înseamnă că nu prea te simţi în stare să-l păstrezi lângă tine. Problema ta este că ai un sentiment de inferioritate ca femeie şi putere de seducţie zero. E un semnal ce te avertizează că trebuie să-ţi recapeţi încrederea în tine.

 

 

blank