Life

Ai senzaţia că te foloseşte? Iată câteva semne din care să îţi dai seama că nu ești importantă pentru el?

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

De multe ori se întâmplă ca iubirea să nu fie răsplătită cu aceeaşi monedă şi vrei să îţi dai seama dacă merită să mergi mai departe sau să te retragi cât încă nu este prea târziu. Iată cîteva semne din care îţi poţi da seama dacă eşti sau nu importantă pentru el şi dacă într-adevăr se foloseşte de tine.

1. Niciodată nu face planuri de viitor
Atunci când încerci să stabilești unde veți petrece Crăciunul, îți spune că el este omul momentului și că nu-și face planuri atât de îndepărtate. Nici vorbă să afli dacă își închipuie că-și va petrece restul vieții alături de tine și că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

2. Nu ești o prioritate pentru el
Dacă jobul, prietenii, hobby-urile și orice altă activitate îi ocupă cea mai mare parte a timpului, iar planurile și dorințele tale sunt constant ignorate sau puse pe ultimul plan, înseamnă că ocupi un loc mărginaș în existența lui, iar rolul tău nu este decât unul decorativ, ca să nu spună lumea că e singur. Dacă partenerul tău nu este implicat emoțional în relația voastră și nu acordă atenție dorințelor pe care le ai, este un semn sigur că nu faci parte din aspectele importante ale vieții lui.

3. Nu este niciodată interesat de felul cum te simți
Vorbește numai despre el, despre lucrurile pe care le face independent de tine și nu este niciodată interesat de ceea ce faci. Nu îți acordă niciodată atenție, nu te ascultă atunci când îi vorbești, încercând să schimbe subiectul ori de câte ori are ocazia, nu este interesat de felul cum te simți, dacă ești veselă sau tristă. Întotdeauna e vorba despre el și numai despre el. Nu despre tine sau despre voi.

4. Nu contribuie la dezvoltarea relației voastre
O relație armonioasă presupune muncă din partea ambilor parteneri. Ai nevoie să știi că te poți baza pe el, că este un om de încredere care nu va da bir cu fugiții atunci când va fi nevoie de el. Dacă în relația voastră doar tu ești interesată și faci eforturi ca ea să funcționeze iar el așteaptă pasiv, indiferent la ceea ce se întâmplă, este un semn clar că nu faci parte din planurile lui de viitor și ar fi mai bine să nu-ți mai pierzi timpul cu el.

5. Te minte sau îți ascunde diverse lucruri
Uneori este ok să îți ascundă anumite lucruri care te-ar putea răni și de care el nu se face vinovat, dar nu este în regulă să îți ascundă sau să te mintă în legătură cu lucruri importante care vă privesc pe voi și relația. Înșelarea încrederii partenerului denotă o lipsă de respect din partea celui care o face și este un semn elocvent că nu acordă o importanță prea mare partenerului. Atunci când îl prinzi cu ocaua mică, trebuie să cântărești cu grijă ceea ce s-a întâmplat și să iei cea mai bună hotărâre pentru tine.

6. Nu îi este dor de tine, chiar dacă nu vă vedeți mai mult timp
De obicei, atunci când iubești, aștepți cu nerăbdare reîntâlnirea cu persoana iubită. Uneori, chiar și câteva ore trec foarte greu atunci când cel pe care îl iubești nu îți este aproape. Dar dacă după o perioadă de timp pe care o petreceți separat nu pare să-i fie de dor tine și să fie nerăbdător să te revadă, înseamnă că nu ești chiar atât de importantă pentru el pe cât credeai.

7. Deși vă vedeți de mai multă vreme, ezită să te prezinte familiei și prietenilor
Tu ești nerăbdătoare să-i cunoști familia și prietenii dar el nu dă semne că este prea dornic să o facă. Poate fi și un semn de timiditate dar, dacă te iubește, ar trebui să ardă de nerăbdare să împartă acest lucru cu toată lumea. Dacă discutați despre asta și încearcă să amâne pe termen nedeterminat fără niciun argument bun, probabil că nu crede în viitorul relației voastre.

8. Tu ești mereu cea care are inițiativa
Tu îl suni, el nu te sună aproape deloc, tu faci planuri, el încearcă să le dejoace sau le acceptă fără niciun chef. Lasă-l să preia iniţiativa, nu-l mai suna, nu mai face planuri şi în funcţie de felul în care va reacţiona, poţi să iei cea mai bună decizie pentru tine.

blank