Life

Ai lor sau ai noștri? De care sunteți mai atrași?

Sunt diferiți prin prisma a ceea ce au realizat, dar seamănă ca două picături de apă și ai putea jura că sunt gemeni, asta dacă nu ar fi existat între unii dintre ei diferențe de peste 100 de ani. Este vorba de vedete de la noi care seamănă leit cu vedete internaționale.

Orlando Bloom și Nicolae Grigorescu.
Cei doi sunt născuți la o distanță de 139 de ani. Unul este născut în inima Angliei, iar celălalt pe tărâm românesc. Enul este actor celebru, celălalt a fost un pictor de succes. La prima vedere am putea spune că pe cei doi nu îi leagă doar asemănarea, ci și pasiunea pentru artă. Mai mult, se pare că ambii au rămas fără tată din fragedă pruncie, unul la 4 ani iar celălalt la 5 ani.

 

Mugur Mihaescu și Kevin Page
Actorul roman Mugur Mihaescu are și el un corespondent în altă țară. Este vorba despre economistul canadian Kevin Page. Între cei doi este o diferență de zece ani. Mugur Mihăescu a cunoscut celebritatea în showbizz-ul românesc, iar canadianul a devenit faimos după ce a fost numit sef al comisiei de buget din Parlamentul canadian. Cei doi sunt aproape identici.

Viorel Catarama si Ed O’Neill
Vă mai aduceți de personajul Al Bundy? Ei bine acesta a fost interpretat de actorul Ed O Neill, dar cu siguranță la unele duble ar fi putut participa și Viorel Cataramă care seamănă izbitor cu actorul. Între cei doi este o diferență de 9 ani, românul fiind mai tânăr. Dacă unul este un actor de succes, românul nostru a devenit celebru datorită fabricii de mobilă Elvila.

Viorel Lis si Max Liebermann
Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis are și el o sosie. Este vorba de Max Liebermann. Aceștia au trăit la o diferență de 100 de ani, unul Bucuresti iar celalalt in Berlin.

 

Cristian Topescu si Winston Churchill
Comentatorul sportiv Cristian Topescu are o sosie pe măsura numelui care și l-a creat. Acesta seamănă izbitor cu Winston Churchill. ce doi se pare că au avut aceleași apsiuni, politica si literatura.

blank
blank