Promo

Sute sau mii de euro pe lună? Află acum cât se câștigă cu adevărat din videochat!

Despre câștigurile din videochat se vorbește foarte mult în ultima vreme. Banii obținuți la un astfel de job pot să ofere o viață foarte confortabilă fetelor care doresc să aibă venituri cu mult peste medie. Sumele care pot fi obținute în acest domeniu variază însă destul de mult. În vreme ce un model care abia s-a angajat poate câștiga între 500 și 600 de euro pe lună, modelele cu experiență au venituri mult mai mari. Managerul Lucky Studio explică cine câștigă cei mai mulţi bani din videochat:

Reporter: Poți câștiga averi din videochat sau e doar un mit?

Claudia, manager Lucky Studio 

reporterAsta depinde de o mulțime de lucruri. În primul rând e experiența. Dacă lucrezi de câteva  săptămâni, n-ai cum să te gândești că faci imediat mii de euro. Ca la orice alt job, esențial este trainingul de specialitate. La Lucky Studio, ne ocupăm intensiv de acest lucru, astfel încât progresul să fie cât mai rapid. Ideal este ca modelul să ajungă rapid la 100 de lei pe zi câștigați din videochat. Imediat cum vede că poate să obțină acești bani, orice fată capătă încredere în forțele sale și dă mai multă atenție training-ului. În felul acesta, reușește să crească de la o săptămână la alta în încasări. Marile câștiguri vin însă odată cu experiența.

 

Mai exact, cam după cât timp de lucru în videochat?

timpÎn mod obișnuit, cam după câteva luni de videochat, dacă modelul ascultă sfaturile trainerului său, știe bine engleza și vine regulat la program, apar și câștigurile mai mari. Orice fată are vreme să capete experiență, să înțeleagă cum funcționează site-urile de videochat și cum să facă un show online. Dar despre toate aceste lucruri avem și un forum din care poți să afli cum poţi câștiga bani din videochat în Iași cu Lucky Studio.

 

modelContează și felul în care arată modelul?

Uneori contează, alteori nu. La Lucky Studio, am avut fete care arătau grozav, dar nu câștigau peste medie. Pentru că nu știau mai deloc engleza, veneau doar din când în când la program sau neglijau felul în care trebuie să se pregătească orice model. Adică să știe ce teme de discuții au succes, cum se vorbește cu admiratorii online. Avem însă și fete care arată absolut normal, dar care fac o mulțime de bani. Cred că cel mai mult contează totuși farmecul personal, modul în care o fată reușește să se facă plăcută. 
 

Și totuși, care sunt câștigurile cele mai mari la Lucky Studio?

Anul acesta recordul este al unui model care a câștigat 5.300 de lei într-o zi de lucru. Asta înseamnă foarte mulți bani. Firește, toată lumea e curioasă să știe cum a reușit asta. Răspunsul e simplu: a fost cât se poate de simpatică și a fost îndrăgită de un membru de pe site-urile de videochat. El a plătit suma asta doar ca să stea de vorbă cu ea în exclusivitate, câteva ore. Dar, așa cum vă spuneam, pentru orice fată care e interesată de câștiguri și contracte de angajare, Lucky Studio îi pune la dispoziție un forum de videochat în care poate afla online totul despre aceste lucruri. Mulțumesc!

blank
blank