Adrenalină într-o cutie de cadouri: Idei de surprize pentru bărbați!

0
escape room

Când ți-ai surprins ultima dată partenerul cu o experiență plină de adrenalină? Dacă se apropie ziua lui de naștere și nu ai nicio idee de cadouri bărbați zi de naștere, avem câteva sugestii pe tine: adrenalină într-o cutie de cadouri. Nu, nu ne referim la vreun animal pe care să îl așezi într-o cutie să îi dai palpitații partenerului, ci la experiențe inedite pe care le va ține minte toată viața. Iată câteva idei faine pe care le poți pune în aplicare:

  • Tir cu arma

O altă experiență plină de adrenalină care poate fi cadoul perfect pentru un bărbat este tirul cu arma. Acest cadou este potrivit mai ales pasionaților de filme de acțiune – cât crezi că îi va lua partenerului tău până va intra în rolul lui Mel Gibson în renumitul film Armă mortală? Va avea oportunitatea de a ține în mână arme originale (nu replici ale modelelor celebre) pentru o experiență cât mai autentică. Dacă vrei să cucerești un bărbat cu un cadou și nu știi ce să alegi, o sesiune de tir cu arma este exact ceea ce trebuie!

  • Survol într-un avion ușor

Un cadou la care partenerul tău nu s-ar aștepta niciodată este un survol într-un avion ușpr Diamond 42 bimotor. Ai șansa să îl duci cu capul în nori, la propriu. Survolul se face deasupra litoralului Mării Negre, cea mai bună perioadă fiind dimineața, la orele răsăritului sau la apus. Partea bună este că te poți bucura și tu de cadou pentru că avionul dispune de 3 locuri de pasageri! Pe lângă faptul că este o experiență plină de adrenalină, poate și una la fel de romantică, perfectă pentru un moment în doi – nu mai sărbătoriți doar aniversarea lui, ci și iubirea.

Suntem siguri că una dintre aceste idei ți-a atras atenția și deja te gândești cum să îi livrezi cât mai frumos surpriza partenerului tău. Iar faptul că suntem partenerii tăi în organizarea unei astfel de surprize ne crește și nouă adrenalina la maxim!

  • Escape Room

Dacă partenerul tău este un mic Sherlock Holmes și pare că deține cheia la toate misterele din jurul său, ar fi bine să îl provoci la un joc de Escape Room chiar de ziua lui. Ne-am gândit la o cursă contra cronometru în cea mai mare locație de escape room din București – Captive Escape Room, renumit pentru scenariile bine puse la punct și pentru probele unice, menite să stimuleze chiar și cele mai ascuțite minți! Ca să fie totul mult mai intens, îți recomandăm să îi oferi înainte de ziua sa de naștere câteva indicii, urmând ca în ziua cea mare să dezvălui surpriza – poți chiar să îl legi la ochi cu o eșarfă și să îl duci direct la locație. Sigur nu va bănui nimic!