Administratie Locala, Stiri

Administraţia locală s-a „împrietenit” cu mediul on-line

Proiectul „Certificat fiscal on-line”, premiat de Revista Română de Administraţie Publică Locală

primaria-sectorului-2-4

Primăria Sectorului 2 a fost premiată de Revista Română de Administraţie Publică Locală, la cea de-a VI-a ediţie a Forumului Administraţiei Româneşti care a derulat concursul naţional de proiecte pentru administraţia publică locală, pe anul 2013.

Proiectul Primăriei Sectorului 2, „Certificat fiscal on-line”, a fost nominalizat săptămâna trecută, în cadrul premiilor „Cele bune să se-adune” şi premiat pentru cel mai bun proiect la sectiunea „IT-COMUNICARE”.

Forumul Administrației Românești este un eveniment organizat în fiecare an de rrAPL®|Revista Română de Administrație Publică Locală. Totodată, este şi un bun prilej pentru a marca evoluția administrației românești, de la an la an şi pentru a scoate în evidență rezultatele pozitive ale demersurilor reprezentanților administrației publice locale, dar şi pentru a dezbate public potențiale noi linii directoare pe care actorii implicați în administrația publică locală românească le-ar putea avea în vedere.

Potrivit organizatorilor, 2013 a fost un an special, marcat de dezbateri aprinse pe teme conectate direct la spectrul de interese al reprezentanților administrației locale. Înainte de toate, însă, 2013 va rămâne drept anul care va precede un nou exercițiu financiar al Uniunii Europene.

În cadrul lucrărilor a fost adusă în discuţie sintagma „nevoia abordării strategice a dezvoltării locale”, având în vedere necesitatea unei construcții „de jos în sus” a planului de dezvoltarea a României, document strategic ce va sta la baza atragerii de finanțări din fonduri europene, în perioada următoare.

blank