Adelina Chivu
Life

Adelina Chivu l-a dat de gol pe Cristi Chivu: „E sclifosit, e la o dietă permanentă!” De la ce nu se poate abține fostul fotbalist

Adelina Chivu (41 ani) a devenit o prezență discretă pe plan mediatic în ultimii ani. Însă, soția antrenorului de la Inter Primavera a acceptat invitația Adelei Popescu (36 ani) de a participa la o ediție „La Măruță”, fiind prima apariție televizată după o pauză de 8 ani.

Cristian Chivu are o slăbiciune culinară

În emisiune, Adelina Chivu a dezvăluit că fostul căpitan al echipei naționale este preocupat de forma fizică și este permanet la dietă. Însă, Cristi Chivu (42 ani) are o slăbiciune culinară, după spusele soției sale, ci anume: sandwichurile.

„Cristi e la o dietă permanentă, nu mănâncă sarmale.

La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț, le mâncam acolo calde. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui. De fapt, am fost cu el și doamna i-a zis: ‘Pfu, să nu te deochi, ce semeni cu Chivu’, și el a zis: ‘Aș vrea eu’.

El nu e gurmand, cred că s-a chinuit să se schimbe. Eu mănânc orice, el e foarte sclifosit, nu-i trebuie mâncare gătită, nu-i trebuie supe, ciorbe. Mănâncă doar orez și pui. El se așează și se uită: ‘Eu mi-aș face un sandwich, dar nu vreau să fiu un exemplu negativ’. Atunci, când îl văd pe tati că mănâncă sandwichuri, e greu. Natalia e înnebunită după broccoli”, a declarat Adelina Chivu, în emisiunea „La Măruță”.

blank