Acum poti achizitiona polite suplimentare pentru fisetul metalic!

0

Chiar in acest moment, mai simplu ca niciodata, poti scapa de grija gramezilor de dosare adunate de-a lungul timpului! Nimic nu este mai obositor si enervant decat sa simti ca trebuie sa cauti acul in carul cu fan sau, altfel spus, a unui anume document printre alte sute de documente.

In sfarsit, poti uita de astfel de probleme. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un fiset metalic care te va ajuta sa iti gestionezi toate fisele birocratice. Mai mult, daca ai nevoie (si mereu este nevoie de putin mai multa ordine), acum poti cumpara si polite suplimentare! Iata care sunt avantajele folosirii unui astfel de spatiu de depozitare!

 

Un fiset rezistent in timp

Durabilitatea, flexibilitatea functionala si rezistenta sunt printre principalele caracteristici ale acestor corpuri de depozitare. In vreme ce contintul fisetului va fi protejat de privirile rauvoitoare prin intermediul sistemului de incuiere a usilor, de factorii exteriori cu potential distructiv se vor ocupa materialele din care acesta este fabricat.

 

Structura de rezistenta este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, iar vopseaua acrilica este ignifuga, cu ridicata toleranta la coroziune. Astfel, garantia rezistentei in timp este asigurata, iar, daca doresti sa prelungesti durata vietii fisetului tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stergi din cand in cand praful. Atat de simplu!

 

Mai mult spatiu securizat de depozitare

Poate unul dintre cele mai puternice argumente pentru a te gandi serios la achizitionarea unui fiset metalic este reprezentat de faptul ca poti lasa in interiorul sau aproape orice obiect, fiind sigur ca acesta se afla in siguranta! Bineinteles, este vorba despre orice obiect care se incadreaza in dimensiunile dulapului pe care il cumperi.

 

Partea buna este ca in oferta Viamond gasesti o multitudine de variante de dimensiuni, astfel incat sa poti alege ce anume se potriveste manusa nevoilor tale. Totodata, poti oricand solicita un mecanism suplimentar de protectie a continutului din fiset.

 

Echilibrul perfect intre pret si calitate

Odata ce ai intrat pe site-ul deja mentionat, este imposibil sa nu remarci un lucru: echilibrul desavarsit intre calitate si pret! In acelasi timp, cu siguranta ai observat si ofertele promotionale care iti sunt puse la dispozitie, dar si garantia de 2 sau 3 ani. Tot ce mai este necesar sa faci este sa alegi un fiset metalic care se adapteaza cel mai bine cerintelor tale.

 

Nu uita: in cazul in care ai nevoie, poti comanda si polite suplimentare! Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 199 de Ron, iar in restul tarii gratuitatea se aplica pentru comenzi ce depasesc 299 de lei. Un aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este si faptul ca produsul este livrat in stare complet asamblata.

 

Potrivit oriunde, oricand

Un astfel de corp de depozitare nu este doar practic si util, ci are si o estetica potrivita oricarei incaperi. Prin culoarea sa discreta si forma geometrica ascutita, cu unghiuri drepte, cu sau fara picioare de sustinere, un fiset metalic este ideal pentru orice birou, cabinet, secretariat sau sala de curs!

 

Prin urmare, de ce sa te mai chinui cautand de zor printre vrafuri de dosare si hartii? Foloseste un fiset metalic si vei gasi tot ce ai nevoie chiar si cu ochii inchisi!