Shannen Doherty
Life

Actrița Shannen Doherty și-a pus ultima dorință

Admiratorii actriței Shannen Doherty sunt bulversați de ultimele vești legate de idolul lor. Vedeta a fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer în faza terminală.

Shannen Doherty, doborâtă de durere

Shannen Doherty suferă din cauza unei boli cumplite. Cancerul a lăsat-o fără puteri, actrița a pierdut și ultima speranță de vindecare.

Actrița este cunoscută publicului larg după rolul vrăjitoarei din serialul „Charmed”. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Deși nu mai are șanse să se vindece, Shahenn demonstrează o adevărată tărie de caracter.

Vrăjitoare din serialul „Charmed” este o femeie puternică, care nu își pierde speranță și savurează fiecare clipă a vieții. Actrița a mărturisit, în cadrul unui interviu, că face tot ce e posibil ca să-și prelungească viața. Femeia va lupta până la ultima răsuflare.

„Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul meu vis”, a mărturisit Shannen Doherty.

Actrița, sufocată de o boală cumplită

Deși duce o luptă crâncenă cu boala, actrița nu refuză să participe în diferite proiecte. Aceasta se implică activ în diferite activități și are agenda aglomerată. Vedeta recunoaște că se simte mult mai bine atunci când lucrează la proiecte noi și are mintea ocupată.

„Îmi doresc doar ca în noul an să-mi pot continua munca. Sper să am în continuare oportunități și să pot lucra cu oameni pe care mereu i-am admirat sau cu care mi-aș dori să lucrez. Anul acesta a fost unul foarte interesant pentru mine pentru că munca a fost foarte importantă pentru mine. Si în special pentru cineva bolnav de cancer, vrei în mod constant să fii considerat angajabil, că poți munci”, a conchis Shannen Doherty.