Actorul Morgan Stevens
Life

Actorul Morgan Stevens a murit la 70 de ani

Actorul Morgan Stevens, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în seriale precum „Fame”, „Love Boat” şi „Melrose Place”, a fost găsit mort în casa lui. Avea 70 de ani.

Actorul Morgan Stevens a fost descoperit mort în bucătăria locuinţei sale. Pentru că nu l-au mai văzut de câteva zile, vecinii actorului au anunțat autoritățile.

Încă nu se cunosc motivele decesului, dar autorităţile cred că este vorba despre cauze naturale, potrivit site-ului Tmz.

După ce şi-a făcut debutul la Hollywood imediat după absolvirea facultăţii, Stevens a obţinut primul său rol important în serialul TV „Scent of Power”, unde l-a interpretat pe Larry DeVito.

A devenit cunoscut prin interpretarea profesorului David Reardon în cele două sezoane ale serialului „They’re Gonna Be Famous”.

În anii 1980, Stevens a jucat în numeroase episoade din „Melrose Place”, „Love Boat”, „Magnum P.I.”, „Quincy”, „An American Family”, „Detectiv pentru dragoste”, „MacGyver”, „Murder She Wrote” şi „A Year in the Life”.

Cariera sa s-a oprit brusc în august 1989, când Stevens a fost implicat într-un accident de maşină minor şi a fost arestat sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului.

În timpul detenţiei sale, a fost bătut de ofiţerii de poliţie pentru că a refuzat să returneze un tricou. Când a ieşit din arest, avea nasul spart, mai multe fracturi, maxilarul dislocat şi nervii feţei afectaţi. Un test de alcoolemie mai amănunţit l-a absolvit de orice vină, iar actorul a dat în judecată poliţia pentru rele tratamente.

A revenit la actorie în 1992, interpretându-l pe Nick Diamond în şapte episoade din serialul de succes „Melrose Place”.
Ultima sa apariţie a fost în 1999, într-un episod din „Walker, Texas Ranger”.